(多圖)好心冇身材咪撚著瑜珈褲出街啦

580 回覆
1257 Like 565 Dislike
https://www.instagram.com/p/BkwLKNhniZP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CZHNAJwFDRw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

形隨機能,你平時點樣用你身體,食啲咩落肚,身形係反映咗8成
其實一張相啫
做咩要擺上嚟咁話人呢。。。。
你地無咪互影
呢到啲人笑埋人地波喎 笑人個啲鬼唔望他朝君體也相同,畀人指住嚟笑就明畀人評頭品足個種感受
下盆骨窄都係好難有靚腰線 變做成個minion 個壞人倒三角時咪又畀連登仔指住笑,其實笑人身材好咩,邊個想咁,成人話練,有啲嘢真係天生基因決定,係,屎忽可以,但腰線真係唔係,有啲人天生有腰線,有啲人天生H形,你估人地想咩大佬
本港法例第二百章《刑事罪行條例》148條,任何人在公眾地方或公眾可見情況下,進行猥褻暴露身體任何部分,均屬犯罪,最高可判監6個月及罰款2,000元。
對佢呢啲連登仔嚟講,佢哋笑人係天經地義
但人哋笑佢、嫌佢哋樣衰身形差性格差而退避三舍,就係臭雞
你放心啦,女人邊有咁容易倒三角
著短少少都俾人影相啦
唔會笑人 不過最撚憎呢啲人係咁話人望住佢 又視姦又盛
係人都知你青頭了
靚女著都變唔靚
條仔都覺得好撚醜怪
青唔青頭果d廢事反駁
純粹覺得大家都係睇姐,男人有咩蝕,女人咁樣著都需要勇氣,我覺得值得一句鼓勵既說話囉
初初見韓國個Jessi 身型勁誇張 佢認咗有隆胸所以以為佢成身都有整 點知佢話下身其實係練返嚟

睇片見佢都練得幾勁?
https://www.instagram.com/explore/locations/1020621153/team-s-area/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0abc2d9e-2c8f-47b1-9777-ea4d654e0a78&ig_mid=92752AD1-A89F-4716-B0B0-5AB1CFEC01E5

利申:完全唔識
唔撚識就唔好亂鳩咁講
根本亞洲人就排最尾香港男人真係少少男人味都冇
條毛都冇條
希望你唔好講咁撚大聲

唔係想屌你
不過非洲人無論男定女
都係地球上數一數二勁原始力量就係由屎忽推動
好心班正義撚唔好咁虛偽,問心你自己喺條街度見到有個人着到咁,你心入面一定會話好柒,唔通你會諗人哋着咩有自由。

不過最衰都係PSHK,人地冇得罪你,咁樣影人放上網呃like
果然香港人乜文化都包容唔到
然後個個着衫都一撚樣
香港真係可悲
做自己都唔撚得嘅
有咩問題?
我會覺得佢哋好有style
係香港先會笑人
屎忽係有得練 ‘gut’,但我想講嘅係腰線,上邊話可以練闊個肩,但係有人天生盤骨窄,你就算練 gut 個屎忽但你盤骨都係窄,正面睇個人都係 H 甚至倒三角,唔係有s 線條,如果係咁就練到啲女人就唔會癲到整容攞條肋骨出嚟整返條腰線啦。

我想講身材係有得練,但你都要有個架先得,你個架本身就H型練鬼咩。個架生成點基因決定,指住人地笑好咩 諗下自己畀人指住笑死矮仔冇米八唔知樓上個班笑人又如何
咁係咪要識煮飯先可以話餐廳啲嘢難食
somehow係fit架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞