狗仔品種殘酷二選一

1001 回覆
8187 Like 4332 Dislike
除咗耳仔外其他特徵好似一樣咁 無論毛色 花紋 體型
cheem burger好乖好得意
八哥
阿拉個樣呆呆地得意啲
識揀一定係唐狗,係黑色唐狗影相成隻未解鎖人物成日唔見咗隻眼利伸養緊隻啡黑色四眼唐狗忠心又可愛
咁少
喜樂蒂呢?
明知殘疾好心你就將你份糧捐起碼1/2 去幫下哥基啦
人地咁慘
你咁撚黑心既
係咪主人教得唔好阿?

Fd隻金毛都有少少行為問題但真係好少話會咬人
最多都係玩個種咬
推薦法鬥
柴犬都垃圾
咁吉娃娃係咩
咁就算佢變到點都係大自然之下演變出黎嫁wo,夠有海洋生物出現蟹化現象,成個身體結構唔同曬,佢地都一樣生存得好地地,個基因係有缺陷嘅一早就被大自然淘汰左啦

你搞清楚先,你講個d人生出黎手等別長/短係真係基因出事,咁佢地可唔可以將呢個基因傳落去下一代?有d甚至因為呢種基因缺陷不能生育

但係哥基腳短係自然演化出黎,係正常基因哥以一代傳一代。你話佢腳短wo好易有關節病wo,咁有d狗/貓都扁面(eg北京狗,加菲貓,異國短毛貓)好易有呼吸道問題或者個呼吸系統好易生得唔好,咁佢地又係咪殘疾?其實冇一個物種係100%全方位都生到完美,既然過程係大自然挑選出黎,又冇第3者影響,咁樣真係算殘疾咩
八哥世一
其實婚前檢查唔係都係做緊類似嘅嘢咩
如果check到任何一方有咩嚴重基因缺憾
有同理心嘅都應該唔會再生
令呢條基因繼續落去
令我諗起幫兩隻哥基配音嗰條片(雖然係支那嘢但真係好惡
之前帶隻金毛去狗公園
佢啲口水滴到人到隻腳同手機濕哂
勁唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞