有無人用smartone有問題

111 回覆
23 Like 4 Dislike
好耐冇見派大猩ching,我個fd用i-phone 13 pro用1010台5G 110GB數據,佢好勞氣好惡甘表示妮2年5G速度愈用愈慢,佢仲話比$440係好貴,但又話其他台服務差過1010好多,比貴多d都值得,另一個fd用Smartone 44GB 5G,$290蚊,配iphone 12 pro,但比個1010 fd串佢GB數太少,同埋佢話成日斷線,佢睇片多過咩甘唔夠用,笑到我
當你諗下本身俾2百幾一個月, upgrade上去到3,4百
但衰撚過3G果下真係慶過火屎
有6.28算係咁啦, 我CSL 0
大家覺得SmarTone 7月頭至今接收有冇變差??
有, 唔止7 月 係呢個po 左右 6 月 開始 一直都慢左差左 疾左
依家到咗FUP係咪好明顯接受差咗好多
一fup差好多 有時會極慢
以前都唔係咁垃圾
呢兩年真係明顯差左 續左約無耐 先黎料
我又係
用緊佢21Mbps plan嘅時候都冇嚟料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞