24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (Final)

219 回覆
10 Like 3 Dislike
麻煩晒巴打

利申admin好熱情
麻煩晒巴打

利申admin好熱情

麻煩晒巴打

利申admin好熱情

生日快樂
麻煩晒巴打

利申admin好熱情

生日快樂

麻煩晒巴打

利申admin好熱情

生日快樂

咁多人七月生日
岩先RESTART有個小更新

- 新增 地獄石 可以賣錢 32粒50蚊 , 64粒100蚊 (市價黑曜石1粒=50蚊)
- 玩家名正常顯示 , 玩家可以自己打指令隱藏名或顯示名

另外 暑假期間拉新人入村而導致被滅村被破壞,
ADMIN只會BAN破壞者, 但不會有還原既動作,
暑假期間若要拉新人入村, 請做好覺悟, THX

我條村消失左,我無力再建

本黎以為只係爛曬

確實係被消失, 我碌D錢比你砍掉重練吧

有人打本比我重建又唔錯呀

可以提供好多石

巴打咩名?一齊起村/起野?
岩先RESTART有個小更新

- 新增 地獄石 可以賣錢 32粒50蚊 , 64粒100蚊 (市價黑曜石1粒=50蚊)
- 玩家名正常顯示 , 玩家可以自己打指令隱藏名或顯示名

另外 暑假期間拉新人入村而導致被滅村被破壞,
ADMIN只會BAN破壞者, 但不會有還原既動作,
暑假期間若要拉新人入村, 請做好覺悟, THX

我條村消失左,我無力再建

本黎以為只係爛曬

確實係被消失, 我碌D錢比你砍掉重練吧

有人打本比我重建又唔錯呀

可以提供好多石

巴打咩名?一齊起村/起野?

Mouth_Explosion
大家都叫我村長
但條村消失左了
本村長想搵個新嘅地方建立新嘅城鎮
Pish
決定星期六post日常相 (由4月尾開始)

支持陳生

聽聞起碼有20張圖
會分開幾次post
預告: admin我實post你出黎

聽聞起碼有20張圖
會分開幾次post

陳生幾時幫我起隕石

聽聞起碼有20張圖
會分開幾次post

要被上鏡了

聽聞起碼有20張圖
會分開幾次post

要被上鏡了

揭發admin既黑暗醜惡
利申 琴晚發夢見到
ID: ModeratorL
thx
ID:Malcolmlai
ADDED
8點了有無手足去左?
錯post
8點了有無手足去左?

當你見到依段文字既時候, 已經停止係LIHKG留名加白名單
依個SERVER係LIHKG招人已經差唔多半年,
真係見到POST想玩又有LIHKG AC要加白名單既, 半年都已經加哂

接下落黎有關新既加入方法:

以後有關SERVER既狀況, 更新事項, 問題處理,
都唔會再係POST度公開討論同解釋,
只會係 RC群 或 黎緊新開既 DISCORD群 講解同討論,
感謝一直有追POST或間唔中追POST既人

見到依段文字又無AC, 想加入既玩家, 可以去睇番上面新既加入方法
當你見到依段文字既時候, 已經停止係LIHKG留名加白名單
依個SERVER係LIHKG招人已經差唔多半年,
真係見到POST想玩又有LIHKG AC要加白名單既, 半年都已經加哂

接下落黎有關新既加入方法:

以後有關SERVER既狀況, 更新事項, 問題處理,
都唔會再係POST度公開討論同解釋,
只會係 RC群 或 黎緊新開既 DISCORD群 講解同討論,
感謝一直有追POST或間唔中追POST既人

見到依段文字又無AC, 想加入既玩家, 可以去睇番上面新既加入方法

準備轉型
呢個禮拜都唔得閒上線
棵樹真係下世都未起好
KUSOJAYJ

Pls add.
KUSOJAYJ

Pls add.

爬文thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞