AKB48本家討論區#91 D3嘅極限已經到咗 輪到我17期發揮喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
係,其實都係想得個知字。要block要負嘅請便
關於亡靈厨,首先,你要分別一吓,所謂嘅亡靈廚,只係厨原神7年代,即係去到2012,13。基本上後來畢業嗰啲,相比嚟講係少好多人吹捧。唔係話之後人腳唔好,而係營運真係好似食咗屎咁。致於有咩問題,唔駛我再講大家都知。我覺得“飯”同營運如想要個team發展得比亡靈時代好,真係要諗吓點解同點解決。有人話個團就嚟沉所以一定要支持吓,啱!但盲撑係咪一定好先?當然,大家有自己嘅睇法嘅,不過唔啱聽就叫人離開,同藍屍廢老叫人離開香港有乜分別?
減吓塊面真係索好多

咁梨想點 我哋又唔係營運 咁咪唯有支持現役mb

盛極必衰嘅道理你唔係唔明吓話

而家坂道當道 已經少人睇本家 你仲係咁踩而家轉緊風格嘅

本家 唔係話唔得 有評價係好 但你就係用返以前神7最高峰

嗰時個角度去睇而家嘅本家 然後話唔得

想講而家坂道幾紅都好 根本唔及巔峰嘅本家 咁並唔係完全

因為只係神7好神 仲有好多因素 肥秋有冇心 當年科技唔發達(所以先個個睇bingo 成為國民團)

所以你俾人吊唔係冇原因 你去吓坂道啲po睇吓有冇人會係咁po以前啲嘢打j eg人哋有冇連發 po平手在團
asuka 17歲嗰陣

所以你俾人負皮唔係冇原因的
順便睇下新女
上個月尾睇左
抽新股咁
冇乜想點,覺得好搞笑啫,講到我日日吹奏亡靈一樣。不過是但啦!人就係咁你唔鍾意嗰個人咁佢講乜都乞人憎
Sls 咪分析埋俾你睇點解你喺本家po黑人憎囉 我都搞得你幾搞笑 睇你俾人負皮然後你燥都係一種樂趣
必中咁?
覺得2位都幾好
中硬架喎
好似係
一早block左

17期 橋本真心幾qq
全部都可以
橋本世一不解釋
點解你仲會有心力去留意佢其他po嘅嘢
小濱都幾正

好仙
好榮幸可以帶到歡樂俾你
我大盛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞