AKB48本家討論區#91 D3嘅極限已經到咗 輪到我17期發揮喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://youtu.be/q4qZNhxNDK0
依個版本刀不錯
本身冇乜嘢 係見佢收負皮就嬲到扎扎跳班屎忽鬼先走去玩佢啫
係㗎,得閒喺度post吓啲"狗屎垃圾"都幾好
其實都奉勸咗好多次,唔啱聽咪封鎖我lor, 樓上做得無錯吖
不過真係點知知麻甩佬groupS都咁多死穴禁忌先得㗎
好仆街

btw Same thinking
嬲就冇乜嘅
係黑人問號式confused多啲
講真我就算日日喺度吹奏原神7都無人耐得我何
反而真係八卦想知點解而家呢度嘅48飯對亡靈廚向嘅言論咁反感啫(仲厲害過post 牆國team)
真係冇乜喎

不過無問題吖
小栗子都無胸,依然正
你都出坑即係我都出坑啦
白間依家冇波
世界蛇:鱷魚問號sticker
世界sir其實就係豬扒本人
我們中出了一個叛徒
唔怪得世界仔唔要我張奈勾生寫

原來係我得罪佢
咁究竟世界蛇係a0肥仔定係有女朋友嘅叔叔
前者
其他答你唔到 但肥仔都算掛
啱,已 fc
Btw放返tg group link未
屎忽鬼身痕想入嚟搏屌
我對亡靈廚嘅印象好差,成日淨係識係到講以前點好,個團都沉到落底仲要踩多一腳
人會變月會圓,貼多啲現役member 嘅新聞仲好啲
其實我覺得亡靈廚 都算

你日日同我講64有幾撚慘 鬼唔知當年死好多人咩
好喇 比你講完 咁然後呢

講到呢度我都費事晒口水講
講到口臭條友都仲覺得大家欺凌佢嘅 咁仲有咩好講
其實應該無乜人對og反感,只係好多卒左既就算仲係演藝圈,佢地既工作都唔會再同偶像有乜直接關係,人生無可能不停回顧,相信大部份飯亦都有呢種睇法,而且佢地好多甚至已經有埋家室子女,身為飯對佢地心存祝福,互相留一份美好回憶可能會比較理想同理性。

我講過自己飯左15年但極少翻睇舊野,亦唔太建議其他人花時間追舊野,仲支持akb既就支持現有成員支持新人,直到有一日我連一個想推既現有成員都搵唔到既話,咁就係我出坑之時。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞