【I/A】守望傳說 Guardian Tales(76) 火羊登場·近戰崛起|下期又到泳裝環節 芳齡1歲機械人

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我最多中課加老屎忽姐 因為早就封左上限有比我追 不過重課應該會再多300-400萬傷?
呢個post 一堆大佬
Keep 玩落去,日日清晒任拎晒啲奬勵,你都可以變成幾勁既老屎忽
我平均得10m
無課最多做到普通老屎忽
玩得耐就追到
你用咩隊打 啲角未突滿?
堆新黃裝都有排搞
海軍玩到而家了
應該過多一兩年就追到呢個輸出
快啲展示比各位會睇下,重課實力係打幾多依度應該係得你,各隊都連人帶專突滿晒
原來我地係同期

無突滿武差好多 唔課又幾乎無可能突滿一支
好耐無見去左玩咩新game?
冇玩新驚,都係個堆,只係最近份工有D野煩,冇咩上連登吹水

其實真係有分別得突武姐
正常oldseafood都追到角色圖鑑周邊
其實都係,單單講每日單抽幾下,其實好有幫助

我基本上只買月卡/PASS 同每日可以單抽 2-3下既鑽石。咁樣可以儲金屬,又儲到里程,好彩就直接出一把直接突破,運氣差D 都可以出一把專用來提取咁就100/300金屬
J巴洗武咩standard
你地每日單抽太屈
静係洗攻/技/CD,其他就隨便
我能力側重討伐,集中升討伐角同開加攻圖鑑。
羅馬同PVP 都好一般,大師頭就己經算係表現唔錯
每日單抽出既機率真係幾高下,你都試一排睇下
呢隻game 剩係課月卡+月鑽,得閒先課一次9000讚已經夠晒

靠單抽賺里程/魔金,有時好彩就出埋白盒,拉長睇個分別慢慢會變到好大
咪係 唔追某個pool 單抽都齊到8成
呢排開始玩得無以前咁投入 卡瑪都成日唔記得打,幾時出新mode/ 新主線俾d 新鮮感
係呀。
主要原因係官方上年出現問題,D項目計劃都停咁制,搞到課長想課都無野比佢地課,周邊/司令塔/武器/角色 D課長都課晒咁制,我地依D 普通課金既,就慢慢追上黎

上年最搞笑,出角但無相關活動,泳裝角就出左兩隻,周年又無活動,又無角,真係頂引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞