【I/A】守望傳說 Guardian Tales(76) 火羊登場·近戰崛起|下期又到泳裝環節 芳齡1歲機械人

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
暫時都有復刻
好似無乜邊個係絕版貨
只係新出有系列加成 必買
你土隊/暗近唔係練完啦咩
水隊唔洗搶八尾 打平衡刀都痛 優先度都算高
暗隊用緊暗狼 同 暗炮 土隊用緊土花 打緊76lv王都係得1000萬到 想問下槍炮 需唔需要5突
有冇休閒公會可以入
唔好要d要求2 3億既討伐記錄
有冇d休閒公會比下機會d休閒玩家
有冇休閒公會可以入
唔好要d要求2 3億既討伐記錄
我日日on 公會任日日解 討伐都有約莫8000萬至1億
有冇d休閒公會比下機會d休閒玩家
隊長洗左6屬牛頭飾未
新傳說狙鏡最勁 不過有排先滿 照突爆3粒槍炮先
我見而家d 休閒公會都要求幾億,所以之前上黎問問
而家都係求奇入個空氣公會打住討伐先。。。。
連登巴打咁鬼喪 求其入個公會都要我打3億記錄
因為佢地既休閒同我地理解既唔同
我見前十討伐公會都自稱休閒公會。。。。
排300 每日打齊3 場算唔算休閒
仲有一個位
洗左勁多 好多都已經靚 連其他隊友都係牛頭 但係見隊員多數都係槍炮 係咪應該5突左6屬牛頭跟住隊長用先
隊員黎講槍炮勁過牛頭

牛頭for 隊長
係呢隻遊戲太休閑
這期共鬥有咩角色好用,打了幾場大師都輸...
卡瑪,羅馬,PVP 共鬥 公會討伐 外傳果D
其實唔算太休閒...
Kamazon一星期結算一次 打Lv5輕鬆過
PvP 一星期贏10場 / 共鬥約戰每2日打3場
羅馬得閒入去禁一兩場都keep到名次
討伐每日三場最多咪10分鐘
已經好休閒
水槍 Claude 九尾
但九尾要避技 如果唔係好易死
唔係玩故事每日玩一陣就熄得
未棄坑前卡瑪兩個月無打,成日最尾果關死...
PVP要打到大師都要打幾日
共鬥只打大師 至於打幾多埸就看運氣
今日打左十幾場先贏一場......
羅馬之前都打足晒 基本前十
討伐就要等人打先或後,收尾殘血(你估一入去就打得)
外傳果D 我搵人代打= =戲情就YT到睇
睇左巴哈都係這幾個角 九尾太易死
唯有試下水槍果D先
係囉 早晚開機清體
重有水UG, AA72, 暗外父 依啲唔錯呀。
大家記得留石買skin+5000石綠鎚
又要洗成3萬石
無曬石…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞