[點滴遊記]歐洲35日六國13個地方

160 回覆
59 Like 9 Dislike

記錄一下 24-25 + 27-30 住嘅同一間hostel 住過三層
27號check in 住二樓 咁琴晚半夜兩點轉房 因為對面床條友狂咳 咳到就死咁 幾分鐘咳一次勁既 即刻錄左三段片 半夜兩點衝左落去reception 同佢講轉房 比埋片佢睇 好彩嘅係即係幫我轉去三樓 半個鐘都唔洗就由二樓搬三樓
熱到死 奧地利熱到痴
應該係,喺葡萄牙想拎cash但無hsbc,求其搵部櫃員機試下(有mastercard logo),係要收手續費的
由巴塞開始 就熱死 過幾日飛London 先冇咁熱

記錄下 29/6 地獄十個半鐘紋身馬拉松…完全唔知自己係點樣捱過黎
熱到癲,尤其係撞啱無冷氣嘅地鐵,仲要戴住口罩
Souless place

係Frankfurt啦 聽日做PCR TEST 後日下就機就飛啦
紅燈區掃樓 同香港一樓一都係一樣 不過佢地坐係門口 逐層逐層上 由€30-50 不等 十字路口 幾條街 都十幢 每幢4-5層 每層都幾個 有d靚女有身材都係40€
利申 冇試

唔洗講都知係邊啦 德國都係合法 但個價差好遠
是但問個都開100€ 明明同Frankfurt差唔多
去睇下好 入去都無謂

Smokey 買左第一支大麻 pure indica 我本身就唔煙唔酒
但難得黎到 試下 扯3-4啖入肺 喉嚨就好熱 火燒咁
所以一支 可以分兩次 先7€一支
Mixed埋嘅4.5€ 起 pure 6-6.5€ 起
Space cake都有試 陣味係正常蛋糕 我夾埋支大麻一齊食

下就食完 訓左個零鐘 以為冇事 行出去食dinner就黎料
配埋餐廳d大大聲嘅歌 個feel仲勁 落單比錢行路做咩都迷迷地
野生/放養?

生豬肉面包 當地名物
去Bulgaria
絲打去之前有冇中過武肺? 去到有冇(再)中啊?
8隻支豬留下腐皮
樓豬隔離緊未
我岩岩去完40日到 冇中過去到冇中
呢幅癲到似廣告相
生豬肉麵包好唔好食
40歐咁撚平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞