其實dw手錶衰咩搞到而家少過之前咁多人戴??

227 回覆
15 Like 427 Dislike
瑞士佬
師兄識貨
一睇就知係咪業餘工藝師作品

btw, 唔好曬命pls
係 以前興嗰時買過dw 但係又無乜點戴
依家想俾個中學生細佬戴 佢都唔肯要
00後唔鍾意戴錶
可能大個左負擔得起過萬嘅錶會買幾隻嚟襯衫
但係依家大部份都好少會戴錶 個個用電話睇時間
行下深水埗,大把平又靚過佢,呢個牌子600都唔值
仲戴緊差唔多7年,羅馬數字藍針個款嗰時無乜人買但我自己就好鍾意,簡單得嚟有晒鍾意嘅元素,後來個公廁款就成街都係,而家就唔多見
真,巴打心水清
衰太平
玩具表,唔值錢,苗街貨咁樣,爛鬼石英表,搵鬼戴。
Jm 9 ,講緊最低階機芯
我第一隻送比人既dw 只係400
之後過度expand ,千有運動錶加Apple watch 興起。
本身唔係有咩特別design 既錶,千六對我嚟講真係overpriced。
所以先想問下行家佢食水有幾深
有時又唔係乜都可以話計成本,我見你嗰隻話係瑞士組裝,佢大可以話啲成本去晒工匠到
點只無炒,直頭係死貨
表行要入炒款,一定要搭呢啲豬頭骨
真係要計
佢selinta 機芯加Swiss made 裝配
成本都千中,$4000唔算買得貴
錶係一種精神,雖少,但有畫龍點精之用
可惜
多謝🙏🏻因為本身有隻石英錶都係呢個牌子,真心造功唔錯,所以有你呢句,有貨就買等左兩年,哈哈
如果純粹係講膠錶款,機身應該唔會用硅膠
噤硬身應該會係注塑TPU/TPE,價錢應該會貴小小,不過都係好平
讀書果陣好興baby g
尤其d學生妹好鐘意戴
之後就casio鋼錶>dw/apple watch
宜家都無人戴了
智能錶天下
你鍾意嘅話
萬字夾都可以收藏
同髮型PO一定會有某人出現一樣
千幾買隻垃圾,千幾買到好多機械錶啦
撈依家都好難加多少少
作為fashion watch,一係靠marketing,一係靠其他產品keep (如Armani),所以係無其他產品support情況下,只能夠話佢marketing keep唔到。本質隻錶幾錢、幾多功能根本唔係最重要,你而家搵到韓團最hit都幾隊戴下已經唔同世界。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞