[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (27) - QD2FINAL가자!! POSE가자!! 六月CB가자!!

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

諗返都唔係第一次出水樽 當年呢個細到
正常背囊點袋呢隻扁身水壺圓柱水樽先正常㗎嘛...btw,睇佢size度咗下個新水樽可能有都裝到6/700ml
https://twitter.com/Queendom2_chart/status/1531296510645874688
第三輪View 最尾一個鐘比YT DEL 7萬幾View
中間都del過好幾次..我記得有次我開出黎127萬左右,播完一次refresh跌咗起碼五萬view...
見到海外飯話spotify 計三日

到底真定假?

補返汁

係既話其他隊咪中伏?
點解中伏?
見QD2 個post 好似有個寫day 4 Spotify

得本月一枝獨秀 破左百萬 其他都係八十幾 九十幾萬

當然可能我諗多左 自膠

係喎,段簡介已經唔同咗,冇講投票
Btw,本月咁多日都係第一,其他團中咩伏?
自膠睇錯野

戈行係5月30黎
https://twitter.com/loonaranks/status/1531320229707522048
大家都係統一計咁多日姐 同埋就算依家第一 但始終呢個係總數 佢計分只計每一個AC每日一票 所以依家堆預測都唔太準
CB嘅話
呢度係咪會多返啲人?
點解你會有咁嘅錯覺
個playlist click落去已經變咗包嗮成個QD2嘅Full playlist應該係真係完咗
hyunjin fab個profile pic
好精彩
佢上次倒晒藍莓醬笑到我
不過認真 今次BUTTERFLY 套衫真心靚

點解戈次唔用呢套
我每日都有爬文但無咩留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞