[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (27) - QD2FINAL가자!! POSE가자!! 六月CB가자!!

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
發覺好似幾次汝真都係第2度

HI HIGH 得佢同HASEUL 係田園入面玩

WHY NOT 佢又係自己一個係超級市場到

SO WHAT 自己一個係天台

PTT 好明顯 得佢係唔知樹林定叢林入面

今次Fip 又係唔同其他人係花海....唔通
好耐之前個MV簡介話Yeojin係森林lost咗 今次場景同度橙色門都似 希望真係會補番呢條Storyline
呢部Kcon機真係幾正 可以合照又可以張兩個成員mix埋 見有人專登著韓服去影
https://twitter.com/Jeff__Benjamin/status/1533660273344651270
希望真係佢估咁啦 USStore玩咗一次就無咗
睇咗下韓國warner music個ytb channel…冇乜出名kpop group嘅感覺
華納係韓國始終都唔夠1thek stone呢兩個咁大 多數出名既團都用呢兩個啦
已經唔係好記得之前個故事講到邊
係時候要温返書
下面嗰張好似鬼新娘 都係咁靚

今日咁早
11點應該有張全體
好靚
呢兩個啲花都係淨色 係咪又有咩意思
暫時得ViLipSoulChoerry有拎花 Yeojin都有但Chop走咗
JinSoul呢張最靚
今輯teaser影得算唔錯
jinsoul好fit
係咪揀錯咗相 本身plan得OEC拎花
唯有等陣間yyxy再睇睇
其實最期待係Hye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞