應該係我見過最癲既email

751 回覆
2534 Like 47 Dislike
而家啲job咁窮未必有ws 咁佢就係最底層個個比顧問捽
一個唔好彩日後個joey做左大粒野捽返佢呢隻AI/BSI轉頭
Kam撚到
條傻西做咗六年都仲係GradE 就知佢冇料到啦 冇能力考牌仲pro咩grade
點做到?
你係味白卡男主當事人 夠擔影埋exit interview
咩軟件?
AI全名叫咩?
屌,笑到噴飯
Not enough girl teammate
抄士囉
Assistant inspector

其實r晒頭
私人job唔係大多數都係consultant 收貨咩
contract AI通常係consultant請幫client收貨
最慘果個受害人應該係KAREN
佢從此會多咗個花名
所以見到上而話咩I可以屌consultant 先奇怪
私人job ai 上家就係consultant
政府野 就係班to 姐係自己人

你撈得幾掂都幾難可以屌到佢地
中二病毒撚
少事啦
我見過辭左職就 sd email 俾全公司屌爆個同事
老世叫佢即刻走
其實RABSI係半個上家,屌consultant唔出奇
一間之前連中兩三次wanna cry中到全行出晒名嘅公司
覺得佢IT保安有做到咁好都係錯覺嚟
有啲盤design and build
圖都未撚出 地盤又要繼續起
翻譯版

Dear All,

記住我叫XXX,意思係做人最緊要有料同有品。今日係我last day,其實本身同你地都冇乜嘢好講,但我都忍唔住要寫篇野數鳩你班畜生,希望你哋可以反省吓。

時也命也,當初神推鬼拱入咗嚟受罪,過埋今日終於唔駛再見到大家,我真係好撚開心。你班仆街成日笑鳩我,有得笑就好笑啦,嚟緊冇咗我,希望你哋仲笑得出啦。

開始點名啦,Joey你呢隻冇料扮四條嘅人皮豬,吹水你就叻,成日話我毒撚唔識講嘢,我唔似你,我平時唔出聲,出聲就一針見血。跟咗你半年,我發現你個腦真係好似廿幾歲FG一樣,全新冇用過,跟得你多真係連自己都變到你咁弱智。

Vincent你隻閪狗,咪以為叫做Leader就真係有料帶人啦!你呢啲狗,就算Lead住人你都係一隻導盲犬咋。

喂Karen,你係唔係借咗老夫子個衣櫃?件件衫都一鳩樣嘅?真係柒到冇眼睇。所以我先問你攞ig,睇下你平時出街係咪都咁撚樣…哈哈哈。

Candy你條八婆成日話我唔幫手換水,嚟緊你換哂佢囉男人婆。

達哥你平時咪吹到自己幾勁幾威嘅,仲話教我做人教我溝女添,顧撚掂自己先啦傻鳩。

Jonathan成日笑鳩我毒撚打扮著得柒,你自己咪又係成身U記!以為自己好型,我真係掩住半邊嘴笑。

Barry你咪恃住你大大隻就對我西聲西氣,我埋嚟問你嘢姐,駛唔駛兇我呀?

我嚟緊就轉去做助理工程督察(ABS),簡稱:督察,過多幾年就考埋牌做註冊工程師,食好著好,唔駛好似你班廢柴喺度踎。

Joey你個傻西一定覺得我呢條垃圾喺度FF,可惜你的道行還未夠高,我係你請返嚟㗎,你真係將自己睇得太高了!!哈哈!!

係咁先啦,食餅啦,收皮啦,bye
我: 助理工程督察( ABSI),簡稱督察,目標註冊工程師,aka有牌的工程督察,精彩豐盛,與別不同,筍盤,瀟灑,真男人
樓上係咪要同人鬥尷尬
Design and build咪姐係冇顧問
大判/機電十仔做埋design囉

咁又點屌顧問?
iOS之前update,自動detect
我覺得條友冇咁心機去寫呢篇文,他純粹中二病發作,想班友好好記住他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞