suet_e坐Gogovan漏低咗隻貓B,俾車主想屈1500蚊車馬費

108 回覆
298 Like 15 Dislike
唔識野就算啦ching
依家香港係咁 我都係跟香港果套
唔鍾意咪走囉
你咪繼續話我老母做雞囉 冇所謂
收錢賣貓都唔撚屌得 你有份屌條女咩
你要指控佢係你要搵佢有收錢嘅證據喎
支那仔

你現實中一定係嗰啲油頭毒撚
講完句野會自己笑翻嗰啲自閉仔
Attention Seeker
香港變成點你就連思維都要跟到足

果然係風吹邊面你就向邊面擺
食水深左啦
比我收500算
反正佢自己搭車過黎
唔係咁你地唔會知道原來香港被赤化成咁
正常人越走越多 諗下留低係到做替補既人會係咩人仲好啦
btw 貓義工收車馬費就屌 佢收朋友車馬費賣貓就唔屌
雙重標準好肉酸
唔大點壓
佢當係工具
銀包都緊要咪又係大把人溜

gogovan啲貨van9多數都垃垃圾圾
冇咩好經驗,仲差過dc9
同埋啲貨van9唔知點解經常有個呀嬸坐住副座,流動廁所?

上一次用gogovan係做義工tutor帶住幾個師弟妹, 回收啲舊野,由某中學運到另一間中學,有個師妹搬野條裙已經走晒光,差唔多落車先知。期間個貨van9 一直向女仔後面睇住又唔出聲,又唔柒幫手搬野(但比左搬運費).
其實換個場所,唔係搭車啦,你係餐廳食飯留低左野,返到屋企先醒起,打去餐廳度話轉頭返黎拎,間餐廳話要搵人送返比你仲要收你1500$點解咁多人會覺得合理
連登好多讀寫障礙人士
我都R左頭好耐
屌佢收皮啦
留低嘅部份係未走到嘅人
正如我都要3-4年後先走到

Btw無證據又堅持係賣你真係好肉酸
有無貓義工係度?

條友咁大意連貓都可以漏係車度,應該無資格養貓,有無plan去收返啲貓?
一開波就應該問樓主邊度先啦
樓主元朗就話自己係赤柱 赤柱就話元朗
輸撚晒情報戰抵你揸dc
仲有唔payme就唔蒲頭反正dc9都係狗開架啦
個車主應該係連登支那人
又貪錢又惡
呢d-hihi踢佢出GOGO VAN
搵貓做搵食工具

俾人用番同一招姐 隻貓仲慘啦

露波扮慘同報警囉
係咪bot 見keywords 自動留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞