suet_e坐Gogovan漏低咗隻貓B,俾車主想屈1500蚊車馬費

108 回覆
298 Like 15 Dislike
Her nose is too big
低聲下氣拎返隻貓先有咩所謂
激到你班撚樣紮紮跳

原來俾人特登偷貓仲要態度好
你個腦係唔係有問題
又比你講撚成特登偷貓
個司機d 對答shady到咁都唔叫偷貓
仲有唔駁埋勒索嘅喂 幫佢講埋冇勒索啦
你除咗識鳩噏仲識啲咩
你唔擺低500喺我度之後屈我偷你既錢既

定係你係果啲成日話人鞋面踩到你鞋底果啲人黎
唔知點解有啲似鄭若驊,可能睇過連登仔啲改圖
事主識玩既話, 應該去返gogovan投訴
自己跌咗隻貓想屈翻人偷 搶道德高地
為咗拎翻隻貓仲要扮應承然後見面就反口
賤撚到顛
貓都漏得低
自己漏咗嘢 收1000唔過份
條港女應成咗1000又比得500, 好仆街吓
又話主動好心比都係得500, 咁梗係屈你1000
點解我睇到既係gogovan
你地睇到既係dc9

係咪曼德拉效應
最鍾意睇underboob
收車馬費收$1500
你嗰隻咩馬來?
你冇證據佢$1都冇收
如果唔係你都係鳩噏咋嘛
你除咗識鳩噏仲識做啲咩
師兄啲logic都幾支那style
你有冇你老母冇做雞嘅證據?
工作關係成日要叫貨van,想講貨Van司機仲癲過dc9,只係坐嘅人冇咁多所以你比較少聽到,簡單咁講佢哋個mindset 就係不停接單開車嘅齒輪,個個都好似爭落幾十萬(可能因為供車),上落貨都不停吹,未做完上一單已經接下一單,加上教育程度唔高,香港道路文化又令人燥底,久而久之好多呢啲司機EQ差,語氣同埋服務態度好容易同人嘈交,客仔又投訴,日復一日,司機就好似困左係一個輪迴咁,其實都幾慘,而家扣除成本分分鐘賺得仲少過外賣仔。
有呀
咁你有冇佢冇收錢既證據先
靚女賣貓就唔撚屌
咁你擺你老母冇做雞嘅證據我咪擺佢冇收錢嘅證據囉
大佬你唔好咁癲啦 亂咁指控人要人比番證據證明自己清白
老老實實,B都可以漏,真事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞