身高唔計,後生既木村係咪亞洲最靚仔?

664 回覆
298 Like 73 Dislike

山田孝之都屈

包面扣分

走樣走得好犀利喎

都45歲啦
眼袋比以前真係大左好多
仲要成日曬太陽唔搽防曬
加上佢唔係好care自己外表
影展嗰次真係髮型累事

乜你地成日屈佢唔care 外表

令仔到佢咁會唔care? 點都做少少保濕/護膚正常野gwa

唔care外表又會成日著潮牌轉髮型

佢轉髮型多數因爲有戲上
髮型跟角色而定
冇戲拍就由佢生
佢仲話過唔中意gel頭所以唔會特別去剪頭髮
潮牌個d 因爲上鏡造型師俾佢著
有幾可見到佢私服出鏡
加上好似有潮牌老闆朋友 著下當宣傳啦

可能有做保濕既
但暴曬唔搽防曬真係致命傷

佢以前smap一開演唱會就會變番白,你睇下2012 con都仲keep到架

應該係開戲無得去海灘就變白
2012con開priceless

最新依張都ok呀
隻眼啲眼神又唔靚
鼻又偏大
個嘴厚到仆街
邊忽靚仔
唔講咁多古天樂劉德華陳冠希屌打啦

都45歲啦
眼袋比以前真係大左好多
仲要成日曬太陽唔搽防曬
加上佢唔係好care自己外表
影展嗰次真係髮型累事

佢轉髮型多數因爲有戲上
髮型跟角色而定
冇戲拍就由佢生
有幾可見到佢私服出鏡

可能有做保濕既

佢以前smap一開演唱會就會變番白,你睇下2012 con都仲keep到架

最新依張都ok呀

佢一直都好ok
多數人中意佢後生
但我中意30歲後既佢
30打後拓有種成熟感 成個人穩重左
而家仲有滄桑感 好撚正

佢轉髮型多數因爲有戲上
髮型跟角色而定
冇戲拍就由佢生
有幾可見到佢私服出鏡

可能有做保濕既

最新依張都ok呀

佢一直都好ok
多數人中意佢後生
但我中意30歲後既佢
而家仲有滄桑感 好撚正

所以good luck同pride兩套係巔峰

中意得佢後生好自然就會中意埋佢後期變老

好似priceless咁,你話佢個樣無變就呃人架啦

但係始終套野唔係佢做都唔會好睇囉

佢轉髮型多數因爲有戲上
髮型跟角色而定
冇戲拍就由佢生
有幾可見到佢私服出鏡

可能有做保濕既

最新依張都ok呀

佢一直都好ok
多數人中意佢後生
但我中意30歲後既佢
而家仲有滄桑感 好撚正

Halu bb好撚正
Pride無限重睇

佢轉髮型多數因爲有戲上
髮型跟角色而定
冇戲拍就由佢生
有幾可見到佢私服出鏡

可能有做保濕既

最新依張都ok呀

佢一直都好ok
多數人中意佢後生
但我中意30歲後既佢
而家仲有滄桑感 好撚正

Halu bb好撚正
Pride無限重睇

佢d格仔恤係依套戲著到淋漓盡致 好想入手 但係check過原來係地下牌子黎..
覺得金城武靚仔d man d

佢轉髮型多數因爲有戲上
髮型跟角色而定
冇戲拍就由佢生
有幾可見到佢私服出鏡

可能有做保濕既

最新依張都ok呀

佢一直都好ok
多數人中意佢後生
但我中意30歲後既佢
而家仲有滄桑感 好撚正

Halu bb好撚正
Pride無限重睇

睇完個Post 想Hehe

好想嘴佢一淡 嗚呀
睇左咁多版 覺得尊龍最正
其實一係太油頭粉臉 一係太佬
我對知性男feel既樣有feel d
非基
睇左咁多版 覺得尊龍最正
其實一係太油頭粉臉 一係太佬
我對知性男feel既樣有feel d
非基

尊龍後面跟住班外國人個張
個氣勢 角度
一定係啦 後生靚仔 老左都型

最新依張都ok呀

佢一直都好ok
多數人中意佢後生
但我中意30歲後既佢
而家仲有滄桑感 好撚正

Halu bb好撚正
Pride無限重睇

佢d格仔恤係依套戲著到淋漓盡致 好想入手 但係check過原來係地下牌子黎..

TENDERLOIN本店
東京都渋谷区恵比寿西2丁目6-1
但可能已經無格仔衫買lu

王力宏 可以一戰
山田孝之5官勁靚
後生時靚過啲女主角
之後先轉型留鬚扮粗獷
MA~RO~~
森內貴寬

馬尾都好型
達哥
五官真係屈哂機,特別係眼、眼神、卧蠶
福山雅治
最靚仔一定係情書時期既柏原崇

果時期既柏原崇

終於有人識貨

柏原崇

好想照顧佢

果期既佢真係美少年黎
勁屈機
靚仔+氣質

木村
唔識欣賞
同埋我覺得話木村係靚仔既人好似都係男人多d
可能男女眼光唔一樣?
木村果種氣質好特別
有女性果種五官精緻
但內在性格剛強到仆街

悠長假期入邊食住煙都純過蒸餾水嘅感覺新生代有邊過carry得起
你叫佢地做只會變成mk
但木村又可以做一d有邪邪地嘅角色
好似pride嘅隊長
氣質完勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞