身高唔計,後生既木村係咪亞洲最靚仔?

664 回覆
298 Like 73 Dislike
唔計身高, 我覺得最型嘅日本仔係 taka wor
淨係日本 瀧澤壽明都贏 赤西仁都型過佢 淨係計樣 小池徹平 又贏
台灣 金城武 林志穎
hk edc
亞洲最靚仔一定係梁朝偉,用眼神講故事
淨係日本 瀧澤壽明都贏 赤西仁都型過佢 淨係計樣 小池徹平 又贏
台灣 金城武 林志穎
hk edc

瀧澤秀明靚仔,但面型淨係襯長髮,而且身型比例仲差過木村
赤西仁就邪氣太重
小池徹平整完對眼就sell眼大,不知所謂

樓主點睇

你可以搵埋上兩層果個組團去驗眼

瑛太wo ching
我就覺得係小栗旬 熱血高校個陣型到呢
竹野都係

唔計身高嘅話城城後生都係靚仔到癲

無可否認佢後生真係好靚仔
宜加

五十幾歲都算唔錯
單純計樣 我覺得白色古天樂
https://youtu.be/S9glGGs9xt0
古裝仲靚仔

靚仔到痴線,好想俾佢屌

白色古天樂 朱古力咁

白色古天樂簡直可以稱為黃種人靚仔既巔峰

絕對認同,可否唔要變黑

個輪廓靚到

痴線 原來佢後生白色時期係咁靚仔
而家又黑又膠面唔知點咁
屌白色果陣真係好靚仔呀

好似係因為佢做馬伕嗰單嘢爆出之後,cctvb就要佢曬黑用新形象出現
長瀨智也靚仔好多
五官 面型 輪廓 身型都贏撚晒

佢越老越型
瀧澤秀明

冇人提佢

氣質多過靚仔

電眼,眉突, 山根高,鼻直, 面形頭髮都生得靚, 點會唔係靚仔

乳硬?
泡菜狗班人造人垃圾都仲有人夠膽死拎出黎同香港、日本比
評一個人靚唔靚仔係要睇五官架,
瑛太同小栗旬個樣咁撚平凡就唔拎黎比啦
我知未算係最靚仔,但真係好好J

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞