小道消息:Ben Affleck Jennifer Lopez 婚前協議每周需行房不少於四次

159 回覆
93 Like 9 Dislike
原來係JLo大食
A Rod 爽啦
我願意一日七次
都成 52歲 仲搞咁多野
95/100
Sexual relationship唔一定係屌閪嘅
計到咁盡咪同你按章工作,含下巢下又計一次囉
Ben Affleck:
我有屌四次架
哇!珍妮佛羅培茲!
Jennifer Lopez呢個年紀算keep得好好
我都係諗起佢

美國4姨
你點知的
屌我都係即刻諗起貝莉莓4姨
007個look靚撚到
我正問, 仲諗係咪我英文唔好,
去睇字典hair會唔會用做not的意思
又搵唔到
巴打睇睇醫生好喎.....
冇睇過gone girl咩
過多幾年就停經,依家要係性慾強時扑盡佢
睇返西班牙La Vanguardia原文

Jennifer López y Ben Affleck, vía contrato, tienen que mantener un mínimo de cuatro relaciones sexuales cada semana.

google translate直釋 (應該釋得OK, 利申識少少英文)
Jennifer López and Ben Affleck, via contract, have to have a minimum of four sexual relations each week.

咁就更加唔知點變成hair less than
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞