[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (110) - 期待到各國出Show

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
個cam咩事
靚到導播short 咗
有5個人唔影 影個黑色既地方同觀眾
開咪真係正
夢con 次次都影自己幾撚多人
應該係因為 Wendy 甩咗耳機
一開始見佢係咁整都整唔到
個 cam 飛去觀眾度時佢 fix 緊
影觀眾都算, 突然全黑想點
我都有咁諗過
但呢啲嘢唔出得街咩
Feel My Rhythm麻麻地
Queendom就正常發揮
現場先知
我估有工作人員上台幫佢 fix
Queendom之前一直聽落都唔係話太大感覺 (可能關無開咪事)
但今日開咪都咁高質即刻覺得好爽好正
Wendy真係好癲, 勁大聲而且啲高音完成度極高
現場先知
我估有工作人員上台幫佢 fix

唱緊唔會有人上台同佢地整啦
不嬲都係要靠佢地自己執生

https://youtu.be/1cnyM082vw8
想當年金藝琳唱唱下dumb dumb 都係甩咗舊嘢, 佢都仲可以拎住唱跳晒成首
其實佢地既執生能力係幾強
所以我唔擔心歡拎住舊嘢黎唱跳會有難度

根本 Dream Concert 個cam 十年如一日都係咁垃圾架啦...
成日飛黎飛去影遠鏡影頭頂影背脊, 今日cam 出事真係唔意外
https://youtu.be/XEL_bW38qSk
呢場唱唱下突然music cut off
佢地都handle得好好
咁多句dumb dumb, 歡即刻搵得番個段,pick up番,其他成員都極速歸位
歡仲可以好完美咁zip 返舊嘢喺後面頂住先
靚到癲

FRM嘅狀態好過Queendom嗰陣(雖然都仲係瘦咗DD)

依家嘅狀態又好過FRM打歌嗰陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞