N-scale 鐵道/車道情境模型(2)

659 回覆
17 Like 1 Dislike
ching邊度買?
幫手搭下
玩具一閣有
Network Shuttle 而家開緊訂
再唔係上日本網訂可能仲平
香港幾間都賣10算
好似重靚過first car museum
成日覺得first car museum 食水好深
本身d N 車模出個頭賣3000 yen
平時一set 4卡車都係賣10000yen 左右
第一期我喺日本買2990YEN
未到手
個樣好伏
tomica車仔咁
係冇咁detail (對比N識郁果d)
睇落又冇咁差既
入左坑半個月 第一套係新幹線200系 近排忍唔到手買埋E4同四季島 好好彩搵到初版E4黃線塗裝 仲有唔駛食炒價嘅一手四季島

黎緊仲訂左kato 300系同TGV 路軌都未夠就有5套車
兌番港紙唔使二百, 差不多啦
見香港有賣, 成3百蚊,唔係好值
我都見到, 雖然人地都要賺, 但成300又覺得無咁吸引, 唔知會唔會出港版
成盒野拎上手$300 絕對覺得ok
仲有10幾頁彩色介紹
不過原價係2980 yen
如果first car museum 賣2舊都接受到
呢300算超值
得創刊先係2980
其他 6980 真係
呢期啲yen插落去 連啲火車模型都平埋見khaho同豆豆都做減價
唔知幾時再翻出九州七星
真 仲有瑞風 想儲齊哂3大名物
另外我想問東方快車係咪都唔再出?唔太熟
n scale tomytec d 新巴士點解仲未見有現貨賣,隻岐阜未見到
東方早幾年翻出過一次,唔知仲會唔會有下次

見到架tomix eva500系炒到$4500都俾人秒

見人貼出黎都還可以
講起豆豆就嬲,訂貨價$12xx
到貨拎埋之後佢就劈落$10xx

我唔再響香港舖頭訂車
Eva 500 限定品無仇報
你睇hello kitty出完又出
姐係唔訂等現貨可能好啲?啲yen咁浮難搞
我岩岩訂左個hello kitty 500系
師兄你係外國訂番黎 定香港門市買車多?
訂果陣0.072
到貨果陣穿左6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞