去車行買二手車

163 回覆
0 Like 19 Dislike
最近先買完,搵你咪好
上面講開上會
建議真係格下價
我都買左車
20萬 兩年加埋還 3700息
而家借虛銀平到笑 可以 under 1%
你5年都係within 1萬
仲話俾3萬蚊息
咁你記得落車場,同佢地講full pay, 減15%比你,即比錢,走人
想問下係邊度買?
我又真係唔信你唔跟佢上會,$1都減唔到
個大頭龜係咪車行打手
咁你試下減到幾多囉,我見佢寫上會238000, 現金248000
講事實,你自己可以試下,齋up無用
佢賣你20萬再食你1-2萬佣,實收21-22萬
咪代表你唔跟佢上會佢有水位減到21-22萬囉,加減數有咁難計咩?然後再可唔可以減多d或者搵間平既p loan就睇你本人喇
咁以連登班高薪富豪黎講,應該借5年p loan, 每年利息500蚊大有人在既,好啦,係我錯啦,你還價可以去到22萬,加埋利息全期2500蚊內,都係222500甚至212500,而我就23xxxx, 我認我7左
佢講得Ed都係香港人心態 人地咁撚大間車行呃鳩佢一萬幾千咩28 car都有車行盤扮私人架啦
係貴少少,不過買左安心,肯跟你個case
利申:去車行買過一部水貨車
其實大行sales根本唔洗呃你
錦龍出名佣金低
所以班sales賣到咪賣 賣唔到又唔係佢輸 有咩咪照直講
去車行買二手車係咪自己搵公證行,
唔用佢自己人驗車就唔驚中伏?
Trade in 係即時轉名定係點架?
NGO機構政府資助㗎
感覺同年份車九展mark 高好多。 我鐘意私人放個d 車價平d 相對上,買左將幾架日本車搵hkmi 驗都冇事, 其中2架係水貨車。其實買車最緊要都係有驗車,搵車房又好,流動個d 又好,起碼基本野會知先。
唔會,但成間代理喺度有咩事叫有人俾你屌
咁私人放到轉埋名無手尾好DD
另外幾間應該係租場
如果全部係大昌集團嘅,點解唔用番大昌個名?
我晌28買賣過四架車,試咗七、八架車
只撞過一架係車行扮私人賣車。
有個車房師傅買咗我果架。整番靚,轉賣出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞