屌你老母 3hk俾狗屌啦

323 回覆
769 Like 22 Dislike
間間都係
same 我同佢講唔好再打嚟 佢話system set咗會每日打黎
自由鳥加價加到
第三方機構收到你拒收直銷訊息的書面通知後,必須依從指示停用你的個人資料作直接促銷。 不依從上述規定可構成犯罪。 犯罪者一經定罪,可處最高罰款港幣50萬元及監禁3年。
幫佢轉用儲值卡
33蚊仲有咩投訴
我真係好後悔因為懶續左 csl 2 年約
續約後仲差係真係勁多地方都load 空氣
dllm 個個月加多張 sosim 上網中
發誓完約轉 3HK
agree 間間都係新客 offer 最好
永遠都係要典到完約前一個月個 offer 先叫做好啲
依家自由鳥$98唔貴啦,CSL點會好
淨係一條觀塘綫都勁多死位,調景嶺、油塘又死,彩虹又死,一多人又死
Hkbn 有租3既網絡
所謂既4.5g,用完又唔見快過之前既hkbn 重要大把地方收唔撚到試過係街行入室內銀行櫃員機位得反一格重要上唔到網
自由鳥都係一樣死
同飯腳出去食飯永遠 1 個上到 1 個上唔到
然後 2 個人有 3 個台, 就總有一個用得到
luckysim 48雞 15gb 100mb
100 蚊樓下計自由鳥屌打csl 同3台
所以我已經幫阿媽用左自由鳥
唔駛俾sale呃,又可以隨時轉
無比較無傷害,同cmhk 同 3hk 比自由鳥必定贏在條街

個人認為CSL = SMT >>>>>>>>> CMHK >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 3HK
屌你老母咪用csl.
通街load空氣
3台sales我未完約已經打黎叫我續約, 我咪慢慢拖
sale乜都話諗下先, 格下價先, 然後比我d offer越黎越抵

而家一樣plan 平左成百
只要你唔急, hea下佢拖下佢, 佢自自然然開個靚offer你

btw啱啱先發覺用錯字, sell野先啱
priority 唔同
3台用sosim就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞