屌你老母 3hk俾狗屌啦

323 回覆
769 Like 22 Dislike
自由鳥唔會有人sale

128kbps 限速真係屌出嚟 完全上唔到網
之前續約嗰時傾話限速至少5mbps 傾完叫佢send返份合約俾我 點知冇左件事
仆你個街, 我都係一撚樣!!
屋企人年紀大, 腦根開始唔靈活, 好易俾人影響到
我係PCCW 家居電話, 屋企人被sales 水左簽佢地既Eye家居電話: $200/月 (貴過我上網費), 電話1個月都響唔到4次....
我嬲到打去客服要求轉名, 點知唔可以轉, 續約時一定又會搵我屋企人簽約....
所以我上網唔會再用netvigator, 電話唔會再用csl
無良黑心商家食屎吧!!!!
打去投訴囉
屌3hk真係好撚煩 之前轉台 佢就日日用唔同電話煩鳩我 同佢講話轉咗台佢好似聽唔到咁 啲電話block極都未block完
一日打幾次嚟
成班死賤種
仲有2個月完約
我講呢番話可能會被連登仔寸

以我經驗,李氏家族啲產品服務都係盡量少幫襯

百佳收銀,和記3 sell 屎,個格都特別衰過人

以前一直都係鼓吹反抗地產霸權,反對李氏家族,但自 2019年忽然被藍絲誤導為 最強黃絲,曱甴王,其實佢哋一樣支持中共,唔知黃喺邊,啲黃絲又真係咁蠢支持百佳,屈臣氏
個fd教我用3不如用hkbn
話hkbn都係租3既網絡
但係價錢平過3又有贈品
有冇人知係咪真
唔係有七日定14日冷靜期咩 打去講返未得
班撚樣日撚日打嚟催
要平用儲值卡啦
$180 一年 4g 70gb上網
仲有港燈 乜嘢都貴過其他人
好似係租中移動同數碼通
試過一部機入晒3同hkbn兩個收到嘅地方唔同
有冇巴打可以話我知幾時續約再抵?我依家仲有一個月約
電話號碼轉你名 老人家自己續唔到約
3hk 無論個plan有幾多gb, 都有一個hidden 價,唔洗200
唔係喎,我up咗3 5g plan,每個月100gb 5g數據先139一個月,so far又幾好用,唔窒喎
阿哥你街站同門市都唔同價啦,常識黎架喎,明碼實價都有得呃架咩
宜家各行各業都係自助型式自己攪最抵
有人跟多數搵笨
係轉咗4.5g 15gb FUP無限上網 定5g 得返15gb?
老實講邊間sales都係咁上下架啦
過咗海就神仙
簽咗約之後嘅野關佢撚事
利申永不錄用3hk
室內收得差
過隧道斷網
西鐵地鐵load空氣
同一個價錢。200gb 變左15gb
邊個賤格先
樓豬直接搵ofca投訴,先有機會取消
舊plan有smt, cmhk
最plan已經係3hk
仲玩128kbps fup....whatsapp都load唔到....

出面$88 plan玩緊8GB後行2Mbps fup,新standard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞