Marvel真係痴撚線

251 回覆
127 Like 1150 Dislike
moon knight 隻字不提
樓主我係你深潛算 狙擊都唔做下功課
男權啦一定
條女好打過moonknight
計左Jake未
樓主睇唔到
毒撚心態仲痴線,其實心底裡都係想睇女,但想d 女角勁弱要靠男角, 最好樣靚大波著低胸,有事就大叫男英雄。所以樓主唔係屌緊多女角, 係屌緊d 女角唔係佢心目中果d姐
左膠當道
兜得好肉酸,柒左就柒咗啦,依幾隻character 都係高人氣角色唔係夾硬谷架on9
左你老味
你又唔講av係用女人做主角?
咩依家興唔識要大大聲講俾人聽?Marvel俾人鬧咗好多年物化女性喎
marvel最勁個堆女都係有性格缺陷 同痴線先咁勁
老實講我都覺得end game female avengers united好夾硬
亦支持Marvel加多啲唔係白人男性嘅英雄
Moon knight個女主角就做得好好

但係Jane Foster條線係做得好差好差
Thor3基本上已經放棄咗咁濟
而且Natalie Portman啲演技認真唔多掂
依家又要將佢同Thor推返埋一齊仲要俾佢做
咁你不如俾Thor同Loki一對算啦屌

基本上MCU三巨頭嘅另一半做佢地個位
只有Thor係會奇奇怪怪
Captain Carter同Rescue(Pepper Potts)都無問題
因為喺故事MCU上只有Jane Foster由頭到尾都係damsel in distress
作用就只有撫慰Thor同俾Thor救
你一出返嚟就話做Thor個位
一套兩個鐘嘅戲根本就接駁唔到

所以注定失敗
好多人都咁諗
不過淨係白人男人 黃種男人都好柒 成條女咁
問題係janefoster一定鳩改個起源
至於natalie portman 話曬都奧斯卡影后差就一定唔差
只係咁樣走返黎好肉酸下
話時話嚟緊上到戲院嘅電影用女英雄擔正又好似唔多,係咪得驚奇隊長2?如果呢班劇集女角色紅唔起應該都唔會俾到獨立電影佢地
ms marvel
唔係劇集嚟咩
全女得the marvels
打後就ironheart 重心
係劇呀 全女班電影就the marvels
原著大量女英雄角色喎
無gimmick
樓主on9
寧願要Aaron Perry Taylor-Johnson
都唔要evans peter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞