Marvel真係痴撚線

251 回覆
127 Like 1150 Dislike
唔睇唔屌得?
屌得 不過無人想知
女人 : 得閪得天下時代終於來臨,各位女權同我放低武器和理非,用黃企前白中間黑後排陣式,除褲畀班冇用嘅傻仔索下咩叫女鐵拳主義味道
支持女人當道
女角omega level wanda 鳯凰屌打班廢柴
真 一入黎已經知樓主有幾鳩
natalie portman演技唔多掂?阿嬸你有冇睇過這個殺手不太冷同黑天鵝?
男女平等女hulk 都要爆衫
Hulk要改叫He-hulk先係正確。
點解女人就冇咁吸引
就算phase 4係比較亂冇前面咁吸引,都唔覺同多女人有咩關係
除左Captain Marvel有少少女權feel之外,其他完全都唔覺有強調過女性呢樣野
近期Marvel漫畫基本上最受歡迎就係Ms Marvel,梗係推一堆類似角色出黎玩multiverse玩下新野
之前一堆男英雄就冇問題,而家一堆女英雄就突然間唔吸引都唔知咩思想
ms marvel直頭正
遲啲出beta ray bill 樓豬會唔會話動物權益當道
大佬啊,睇marvel正路緊係睇打鬥,im cg9射又好,ds 幾何魔法又好,ca ws埋身肉搏都好,就係睇佢地打得爽,睇到我熱血沸騰最好就即刻搵個mk仔開拖

你老味成埋女人扭黎扭去我睇扯頭髮啊,bw就話夠淫賤夠姣姐,新個班係到扮男人又睇得我唔過癮,想點啊

平心而論
當年漫畫都冇咩女權出現 都照畫哂出黎

但講新意 有男英雄 有女英雄 都好合理姐冇咁悶

拍下女角擔大旗又唔得咩?
女權最緊要政治正確,虛擬世界(力敏智體意)要打爆數又要文武雙全,但現實生活只識搵男人抽水攞著數拾死雞,做男人真係慘,要對住班loser打飛機
假膠呃負評
我有印象漫畫佢將唔記得who左右分屍
史力家黎姐
https://youtu.be/SgAEexDFhV8
唔覺得拍女既superhero有咩問題
好睇就得
女雷神OK
女hulk真係想像唔到唔想想像
多左女人,但點睇phase 4都唔係女人擔大旗啦
會唔會敏感左啲

公平啲講,頭十年三巨頭都係男人,而家多啲女人未至於好女權。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞