試當真既沒落 導火線係咪因為Ca姐變左修女?

695 回覆
2365 Like 83 Dislike
得返豪腎兩個搞基
覺得班人對做緊嘅嘢無乜heart
feel唔到佢哋真係享受本身拍攝依件事
一種感覺 所以令我無再睇

反而小薯茄啲片唔啱我口味
但間唔中ig碌到都感覺佢哋好有熱誠
試當真依家轉左做jfft 副台
就咁呢個post都見到啦
因為邊條邊條女而睇試當真
呢堆人本身反唔反都係用來當condom㗎啦

本身就係冇撚腦
本身就係人跟我跟
本身就係睇表面
本身就係酒肉向
咁快叫沒落
合唱black mirror都唔係好耐姐
唔想睇
因為佢講一套做一套

仲要唔係一次,係好幾次
修狗?
修哥
人以群分 物以類聚
試當真本身只係個周街都有的短片Channel
紅係因為不斷靠噱頭彈起
但近來開始冇曬創意(就算NFT都大把先驅者)
沒落都係正常
根本從來笑點都係得佢哋
Locker都唔差
但其他真係笑唔出

佢自己講嘅
試當真一直都以為自己真係靠本事做到咁紅
其實9成都係為左睇佢個幾條女
而家滅絕班毒撚平民幻想空間 仲邊有人睇?
成日以為自己真係靠內容

再者呢一波帶埋風氣已過
佢地由一開始d灰色地帶 呢D 已經唔WORK

例如比連登仔 同 黃絲打飛機(早期)
早期 d豪哥咁早呀? 又係你呀 豪哥
個d post日日都有

又或者簡單一段片講食飯嘈交
黃絲同連登仔幫佢地解讀 每一字每一句
逐粒逐粒字去拆解當中含義 幫佢地代言

好似需要錢咁
黃絲同連登仔就會拆解
佢地打完電話都唔要錢
連登仔聲稱既鐘共錢唔要
古生錢又唔要
杜狗錢又唔要
就=唔奶大財團 唔要紅資 又唔要黃資
=靠自己生存 點解唔支持 咁黃
而現實到後來 而家先知佢地好似係古生既旗下
咁係開左先入旗下 定旗左先開 我唔知

之後開始多D女就靠d女 咩ca姐世一
9896世一 之類
佢地吸引人眼球既 一定係女先 之後先內容
唔通睇獐頭鼠目? 送飯都食唔落啦
可惜佢地唔係咁諗
條條片都賣內容 明明古生比咁多藝人佢
好心佢拍下綜藝啦
之前捉鬼個D咪好睇囉 當正自己係文藝大師咁
仲未計遊學修修成日消費電影夢
遊學修條友根本唔係想搞起香港電影
似係想略水做出品人 同導戲 電影佢拍過啦
我就唔信佢紅左咁耐都冇人搵佢再拍戲 跟佢個班都劇接劇 戲接戲
同埋全世界得佢地個班人 可以
VIU電視 電影 廣告 YOUTUBE 幾邊走 咁點解可以?
真係純粹靠知名度?

仲有佢d人既PR同修哥一樣 7到爆
先有時區唔同
再有緋聞唔應 比人影到先話個陣溝緊
N次前言不對後語既 自己打自己個嘴個D
同D傻閪成日講 明既就明一樣道理

仲有個自己甘願做醜角既幕後
先溝到阿慈 再有機會出鏡既前記者
仲記得佢訪問比日本小粉紅打
點解呢D人會甘願做醜角? 近墨者黑

呢三PAIR 好似得9896個對係一開始受千萬人祝福
唔係樣問題
係人問題
遊學修溝女互食口水唔認 比人影到先局住認
仲要疑似帶帽
我睇佢D片 5段都冇 連登 新聞 日日都見到 屌你老屎
我都唔撚明點解可以咁紅
睇mirror仲好啦
全盛時期既試當真可以係連登死幾多次
其實係
但9896同locker咪又係拍拖
啲人主要唔鐘意游學修姐
留名睇真相

Login就睇唔到group,logout就睇到個group.
同埋屌你老母游學修唔好乜撚都搬「認真試下 試下認真」出黎得唔得。

垃圾
為咗翼sir忍痛睇返
修哥溝女溝得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞