試當真既沒落 導火線係咪因為Ca姐變左修女?

695 回覆
2365 Like 83 Dislike
啱啊,條冚家剷正一垃圾
新片好正喎

因為佢閪
呢句野同marvel multiverse一樣,無敵
真 公器私用 佢做明星都係想賺大錢屌女扮到好有理想咁
根本佢就冇才華
見到佢地就唔開胃無睇
反而有豬文果d就正
NFT + 修女

遲啲套戲拍完睇吓點先

可能到時撈少少黃絲鐘意嘅嘢

再加啲懶係似是而非嘅道理

到時可能啲人又奶返
岩,豪腎locker9896yanny就夠了
反而鍾意睇locker扮白卡依家佢少咗出嚟都少咗睇
一開始就係悶
locker應該出去搵真銀
無點拍野,唔想睇了。
修狗潛台詞係認真試下Cap水,試下認真食唔同女
笑話黎
不嬲都臭,唔知點解會吹捧
想知你講咗啲咩被佢block
因為要試當真
損失咗乜
Ca姐又話自己男仔頭 咩角色都肯試
但到而家都未見過佢做醜角囉
無圖你話你係游學修都得啦
真係要PIN下
遠D講台灣JOEMAN
佢條條片個人數都多過試過當
市場又大

佢都知自己係靠女 所以8成都係女嘉賓
剩低2成係仔 而條仔試完一次 評價麻麻佢就唔會再用
但係如果係好好反應,本身佢自帶一堆FANS 點做都好評佢就會長用
好似個阿達 大蛇丸個D之類
幾時開始,唔睇一個娛樂,會變成一個損失?
根本係d片無左以前d鳩味 以前d片又夠短,又有catch phrase,好似 「又唔叫」 「而家先叫就無引啦」 「唔好搭膊頭」 「咁大件事無人講既」 呢d簡單又鳩先吸引到人共鳴同覺得搞笑

而家d片唔係無共嗚位,但唔夠簡單,片長又愈黎愈長,似睇劇場咁囉,要用好多腦去消化,係忠粉咪覺得正囉,普通觀眾好似我咁咪會覺得睇到攰,就唔想睇下一條嫁啦

而家我寧願睇小薯茄 熊仔頭新系列fhfamily好過 又簡單易明又好笑

你試當真而家d片懶高深、懶勁、懶認真唔係唔得,但大眾網民係咪真係受先? 我而家身邊朋友都係由每片追變到無留意,而我就寧願睇其他channel放鬆下個人好過
無睇好耐,有時見條片長,都無心機入去睇
呢d垃圾(不是soho)同熊仔頭一齊消失唔係壞事黎嘅。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞