【劇透】Hins Live in Hong Kong The Next 20 張敬軒演唱會討論區 (24)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我睇咗八場都淨係用手機影下 覺得用肉眼睇好啲
唔講以為今日軒做姜演唱會嘉賓
其實多啲其他人入場都唔一定係壞事黎㗎
睇完張生嘅show 聽完佢嘅live真係好難唔鍾意佢
畀機會更多人了解吓佢都好 (同埋了解吓唱live嘅standard應當係點
驚氣氛唔夠入場嘅軒粉我哋咪嗌大聲啲 呢啲嘢有一個人嗌周圍人就會跟
話曬嘉賓都係side dish,佢每晚唱廿幾三十首歌,嘉賓最多唱1.5首,實在唔鍾意就當睇咗條廣告,就算1.5首歌都唔止嘉賓一個人,仲有好多人嘅effort,人哋上台演出,點都尊重吓
本來encore嘉賓呢啲都唔係應份,有就已經賺咗,佢仲肯畀多啲我哋係佢份人好
個artist喺台上句句不離感恩,做觀眾嘅也應該有少少感恩之心喇
無話咩睇唔睇少 我地比錢入場係睇hins 而唔係花時間精神金錢去care其他人

唔洗咁上心
今晚係邊個?
有兩張今晚字母行
心郁郁想放添
唔係,新飛係qr code
所以有機同小明嗰陣一樣係嘟code取代mit 飛入場啩
都係要搣
我都係睇今晚
其實我想睇姜多過牙醫
張敬軒
fans咪都係人入咗場首先都係一個人/觀眾
然後再係咩fans啊親友啊VIP啊
係人就唔該尊重舞台尊重表演者喇
之前開50氣氛都可以幾好
依家85就算35都係KT fans都唔會差過之前掛
我見到坐我我附近啲人都拎長鏡影 我屋企有但我冇帶到去影驚比人捉但我見佢哋都冇俾人捉
好想影d靚相做wallpaper呀
條友一味喺到分化 講野完全on99
去啦,機會難得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞