【劇透】Hins Live in Hong Kong The Next 20 張敬軒演唱會討論區 (24)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
咁都有一個負皮
佢del左個story 佢應該真係唔開心
但又唔想fans擔心 不過其實咁樣仲擔心
真 唔好expect個個同你一樣咁好采次次都買到根本冇可能滿足哂所有人有歌聽咪得囉 人地咁用心唱 可唔可以唔好咁多抱怨 真心睇到好攰
唉屌明明有份嘅因為單雙數行冇撚咗!!!!!!!!!!!!!屌爆林鄭老母!!!!!!!!!5成半佢老母!!!!!!!!
軒軒見字快啲死返上床休息
唔好諗太多啦
澱粉永遠愛小古董
真 落咗去至少一定會上嚟唱多一次
呢啲之前真係只有尾場先會咁
佢真係場場都當尾場咁唱 respect軒同埋多謝你
好多比較
自己睇嗰場唔中心水或者人哋有自己冇就怨
其實睇演唱會都幾講彩數 真係冇得場場都同自己睇嗰啲場比較
一係佢場場rundown都做到一樣就唔洗煩
其實軒真係好好 場場都唔同有驚喜
同埋佢真係太多好歌 冇可能真係完完全全滿足曬一場8000(?)幾人
不如試下欣賞多啲
其實我本身私心fc場/尾場係皇后
依㗎過咗fc場 所以好想尾場係皇后
希望聽日軒公可以唱哂佢出過既歌啦
唔係點睇得住我呢啲真fans
真 淨係肉赤佢要唱咁多場仲要自責唱得唔好say sorry
淨返7場咋好唔捨得
只希望今年過後仲有機會現場聽到張敬軒唱live下次唔知幾時了

要屌就屌林鄭老母 咪再屌軒公
因為個垃圾防疫入座率先搞到一開二咁樣

一場變兩場 8場變16場
背後團隊都做左好多野去令件事更好
Rundown又要閒時俾花樣
軒公/dancer/crew都要做多個double先滿足到大家

其實真係好欣賞佢地團隊付出
繼續加油啦and good show
頂...燥左...
比錢大哂咩
講到街客冇比錢買飛咁
佢只係對所有入場人士負責
個個都有訴求佢回到幾個多
講真佢日日有唔同歌都算係咁
利申 有課金HCFC
嚟緊仲有7場 已經唔捨得了
雖然今日聽唔到雪花抄Live 但我相信尾場會有機會㗎你話係唔係呀軒仔
終於有人講
唔係屌嘉賓就屌歌單
啲嘉賓都係張敬軒碌人情牌請返嚟㗎
請得就一定有佢原因
胡定欣嗰啲就另計
又呢個苦主嗰個苦主
14 號明明第一場fc 場已經好正
首唱感情用事悲劇人物
氣氛又好又唱到成12 點
咁都要叫自己做14 號苦主
只可以話張敬軒太好
準備咗咁多歌但到頭來竟然俾人鬧嘅
下次最好場場都encore 五寶算
自己唔使辛苦又唔使俾人鬧
老實講HCFC咪又係另類黃牛 入會費又要錢 黃牛最平都係+100
以佢呢個地位根本唔使自己抽時間晒心力去搞fc,咁都俾你屌返轉頭要會費。。。?run fansclub唔駛錢㗎?不如佢請埋你睇演唱會?全部嘢俾你email sign up就有好唔好?
呢個都黃牛咪自己去公售搶囉
請人maintain個售票system唔洗錢?嗰到都成7位數
多謝軒公搞咗hcfc我先可以今次演唱會睇兩場,仲要靚位
有軒公大家應該感恩啦,望下隔離mirror fc啦
你去搵張前十行+100比我睇
嘉賓其實都係比主場歌手去休息吓換下衫,如果唔啱睇其實可以趁嗰段時間去個廁所

我冇飛好想去
好多人真係唔識感恩大佬啊其實好多嘢都唔係應份㗎
真 見到mirror fc就好proud of自己鍾意一個咁錫粉絲嘅歌手 張敬軒我愛你愛到死!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞