[台灣女團]DD系女團討論區

119 回覆
9 Like 2 Dislike
而且大部分人鍾意Pink Fun都係鍾意成團,咁樣拆出嚟係冇意義㗎喎
應該搵唔到咁多錢養8個人
佢咁樣兩個一組再揀最多人投個兩組好唔fair
雖然我有比較中意既成員但我都唔會想有人比人拆出黎。。。
真心想知點解Sony會覺得咁做係好。。。
兩組嗰個係王國紀元嘅合作,嗰個應該係講緊王國紀元嘅代言
拆人出嚟係個人投票,唔關組事
可能真係唔夠錢養8個人(但認真呢…Sony會唔夠錢呢點我持保留意見)/Pink Fun所帶嚟嘅收益唔足以cover返用咗嘅錢
又有可能覺得Pink Fun冇競爭心態就搵嘢出嚟谷嘅成員要有上進心
甚至有可能係為咗炒作
Ohh因為我本身以為係兩個兩個一組再揀最多人投個兩組所以先咁講!
唉冇左邊個都唔想再追
以為叫DD系女團係因為D女個個DD CUP
Sony雖然話就話做得好過野火,但俾Pink Fun嘅歌嘅質素遠比DD52時期差
啫係可能Pink Fun依然未賺到錢,但Sony應該檢示自己嘅宣傳方向多過整個咁嘅企劃
呢個企劃係負面營銷嚟㗎屌
開心組年紀比較細嗰幾個感情應該真係幾好
其實可能其他人嘅感情都唔差,只係冇show出嚟啫
其實一直都覺得佢哋冇所謂嘅不和,純粹係成班人都偏向慢熱
已經唔敢ff 過左8月6會發生啲乜事
希望啲fans真係可以做到平票
雖然冇乜可能
難得而家多番啲演出機會 代言
佢咁樣真係倒自己米
傳聞蝶香同原子少年火星嘅陳治廷一齊

另一對學弟學姐的戀情❤️? - Dcard
https://www.dcard.tw/f/atomboyz/p/239610957?cid=c402ef5d-3f40-4553-960e-25c78e71c761
兩個都係樣靚身材正(Sorry for 非常膚淺)

真係除左樣靚身材正冇其他形容詞
人地啲女團
我地啲女團
應該就冇??
同埋好似幾日後就會知邊4個留低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞