[台灣女團]DD系女團討論區

119 回覆
9 Like 2 Dislike
希望出多幾次補助金,畢竟HUR真心有望衝出國際
啱啱hito表演兩團都好好睇
真 雖然新板有毒不回好正 但我會想聽新歌多d
我本身以為佢哋上hito會表演新歌,可能係GAIA或者One Way To Highway,都幾驚訝會表演返有毒不回
Pink Fun真係好穩
最近太忙冇留意到HITO官方出咗片
不過Pink Fun另一首歌都冇人講
《你讓我發芬PFF》
https://youtu.be/Fn6uRPBGQJA

我覺得好有復古feel,似年代舊少少啲嘅歌
兩團hito表演都好好睇呀好想睇live
有冇睇琴日PF條hito vlog!
睇完真係少感動 同埋佢地私底下真係好q
我覺得呢首仲好聽過可以呀!
期待佢mv
淨係知佢係有男朋友但唔知邊個
岩岩去左睇金星條友ig 先見到佢仲有keep之前同容容既合照!
同埋最新story係repo容容同有講我愛你
可能因為我好中意班長同彭董
Live佢地rap個度我覺得幾好所以我覺得呢首都唔差
唔計歌詞既話
Btw啱啱係dcard見到疑似下隻mv既服裝
都係唔好咁期待先。。。
想問原子少年台灣個邊係唔係真係關注度好高 DD52班女仔值得更多呀 有樣有實力
PF有禁愛令應該同佢哋sell初戀系有關,但係PF都轉咗俾索尼啦,應該冇咗
不過詹仁雄
Ching你真係好留意台娛
唔知點解原子冇乜動力去投票
你有冇想投邊個可以幫下你投
係!
睇Facebook見到
唔好啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞