分手一個月 但每一日都行屍走肉咁

67 回覆
27 Like 15 Dislike
點解要咁咁易講分手?你係咪鍾意成日講分手嘅女仔?點解唔試吓一齊解決問題?
利申:我早兩日都係俾女朋友分手,我會試吓氹返佢,我女朋友都係成日將分手掛係嘴邊嘅人
試下一d以前從未做過嘅嘢,話唔定有新體會
溝你得唔得
Out with the old, in with the new 啊巴打
頂住呀 3年後望返自己就會笑自己on9㗎啦
Just hug me and cry
好明白個種覺得所有野都唔真實嘅感覺
直頭覺得所有都冇發生過 好虛幻
hug hug
好明你嘅感受….分左手2個幾月仲係日日係咁嘅感覺…生無可戀勉強生存 咩都冇哂興趣咁 戴住面具過每一日
好明白你
我哋分開啱啱兩個禮拜
我哋一齊5年,話冇就冇
如果你唔介意可以同我傾下計
你放心啦。你唔會再有開心既日子嫁啦
我都係啱啱分開 一齊5年半 中學大學跟住出社會
原本諗住佢係最後一個 可惜走唔到落去
本身都好地地 但近兩年覺得對方愈來愈唔愛
一直所有野都遷就佢 可能係我自己做低左地位
喊又喊過 依然都係好痛
咁點解講分手?
5年一定心不如死
巴打都要加油
因為我地之間成日嗌交 成日為小事吵到好大 慢慢覺得大家價值觀唔同 大家一嗌交情緒就會好差 好難坐定定傾下 覺得好辛苦 佢唔明我 我又唔明佢 所以好易就講分手 但有時都係衝口而出
我而家同你同一境況,但我好struggle唔想分手,想努力嘗試,但認真諗就覺得唔分手都行唔到落去。
有時候好想堅持行落去 但一到嗌大交 情緒失控 打爛屋企既野 傷害自己 就覺得好辛苦
3個月same
真心既 唔好太快同居
愛情好快就磨走哂
我都有朋友彼此相愛對方但因標準唔一樣最終離婚。
輕鬆吧
已經過咗一段時間 都以為自己走出嚟
但原來 都係做返一個人 唔好追求另一半
然後 再自己靜靜地死
咁對人地同人地現任最好
唔經歷過又點會知道呢…
當熱情黎到既時候就同居 當知道變淡既時候
就已經分手了
以為自己開post
又係一個月前左右分手
點解依排好似咁多分手post 既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞