網上騙案?定真係有啲咁既工?

374 回覆
2898 Like 149 Dislike
是咁的,話說早幾日有個陌生人WS我,問我搵唔搵工

屎忽痕咪打算陪下佢癲,之後又真係有人再搵我
(唔想睇對話直接拉落去)

簡單講就係有個東哥係咁教我點用個網,點賺錢,有問必答

之後大家睇下個網點運作,我個人覺得就好流

詳情我都廢事cap咁多圖,總知就係不停禁提升,去到廿幾單就會負左錢叫你入錢買(佢地叫中左套餐,可以賺多6倍),之後做完就有bonus賺多啲,做夠45單就可以提款。

我想問下喱啲網上刷單係真定假?

假架,等睇樓豬點樣比人呃

真架,傻鳩樓主小學雞,無知又唔google下

https://m.youtube.com/watch?v=KTrH30wxD48
可以參考下喱個,雖然係cctvb
睇下做果啲貨係咩黎先

親筆簽名?

手機支架?

同貨唔同價錢?
樓主交左智商稅未
咁你繼續吊下佢 睇下幾時嗌你比錢
問佢拎少少人工出黎 之後唔理佢

尋日已經催我,我都唔想理佢,趁岩岩得閒又去吊下佢

話說尋日做到廿幾張單,果不其然就話我戶口冇錢,要入80$。根據東張西望個例子,開頭啲小錢佢唔會賺你,之後先頻頻出事要不斷入錢。

嘩,6倍收益好吸引,唔得,要入錢啦(我真係有入,$80)點入錢過程唔講啦,都係轉數快

做果啲所謂任務真係好快,幾分鐘都完成。

完成左自然要問點收錢啦

過程中入錯野,以後佢$80都呃我

最後真係比我收到錢,賺左$216.22

諗起都開心,之後我唔敢再玩嚕,喱啲好野我留返比其他人賺

個東哥咁好人,唔做我都要同佢單聲既

之後到客服啦,唔做都要正式辭職,有始有終

間野唔知真定假,可能真係真既,係我柒左

但點都好,我拎左$216.22走先,依家可以食返個m記加大唔洗睇價錢,諗起都開心

故事係咁多,完
我試過一個扮美國公司,跟住check資料個網係大陸一星期新注冊的,然後我呃鳩佢報左狗,之後隔一排搵佢個customer service話入錢,跟住佢屌我 好低EQ
洗定屎忽 你涉嫌幫手洗黑錢
諗定點同官解釋呢兩舊點黎喇
contract又冇乜柒都冇 邊個信你係打工
即係總共大概用左幾多時間同佢玩
合理懷疑你想引人入局 賺頭果轉錢
傻的嗎.. 洗黑錢洗2舊水.. 唔抵得
樓主係做part-time , 賺取回報

邊有呃人
你都on9
成個流程邊度有洗黑錢
就算同個官一五一十照直講都唔會入到罪啦
無免費午餐
鳩禁幾下賺到錢
地盤佬洗鬼返工
洗鬼傾家蕩產賭波馬

呢個道理咁簡淺點解有人硬係唔明
條友弱智咪撚理佢啦
洗黑錢洗兩舊水
剩係黑警都唔受你啦,仲妄想上庭
幾好啊 我前排先比人呃投資呃左800蚊唯有當交智商税
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞