想重新做人 麻煩比D意見

62 回覆
8 Like 6 Dislike
KCASH算一線財? 想盡量搵番銀行做 定已經無可能?
好 我試一試 如果係出糧戶口銀行應該成數會大D?
戒賭熱線幫到你
呢該唔關事
最緊要proof到月入
應該*
移民可以唔洗還
你依家需要一擊即中多過你揀平息
KCASH都算一線財仔
財仔就通常進取過銀行

不過依家D結餘轉戶好似都可以做到20/21倍
你如果有間銀行本身還款紀錄好既其實都可以問問, 出糧銀行更好
loan黎講從來都未試過遲還 卡就接近還緊min pay... 不過都無遲過
好 我本身係銀行工 都算穩定月入 如果成功上番黎多謝巴打
差卡數正on9 下世唔好再借卡數
咁問銀行先啦
TU F其實都唔算十分差, 以欠債人士黎講
cut 家用,找哂卡數先
我好好奇你咁既信貸紀錄點搵到新銀行工
Anyway 你有能力同時還低息 p loan 同 consol loan可以唔使夾硬 consol 入去
你做結餘轉户啦 全部清曬 拉翻6年計 每月應該無咁大壓力
普通分期應該難d 但印象中有d 分期都有plus 用黎正係找卡數唔找曬全部 你落分行問下
我都覺得神奇架 本身勁擔心過唔到bc 我仲要係去一間出名bc嚴既ibank 所以先覺得係個天比個改過自新既機會我
應該係個utilization太高加上前個個月申請得太多 而家只想呢一次搞掂曬佢
如果可以想剩係做曬d卡數 其他有兩間其實係tax loan黎 所以低息唔想轉

低息有咁長拉咁長
高息有咁快還得咁快還
Between crypto is scam
邊間ibank會咁癲咁嘅background都可以pass
真破產
呢啲唔講啦
等錢駛 = 會驚冇左份工努力工作
努力,錢要還總會還晒。 但心癮好難解決
除咗卡數得SCB算高息 開咗個excel計咗未來4年還款plan 如果做到啲卡數 應該捱得過
乜都del晒 acc都close 不停同自己講好彩而家仲計得掂條數 再掂分分中人生已完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞