[準備下一站] F1 2022 邁亞密站 賽後討論區 3

239 回覆
1 Like 20 Dislike
個時redeem左日本澳洲J,一炮過無哂
F2消息 法國站會頂上俄羅斯站 會齊返14站
https://twitter.com/Formula2/status/1526942331672444930/photo/1
人哋計美金,佢哋計歐羅
F2法國上次搞好似已經係2019年
閪車
早前都講過話今日開始嘅葡國拉力賽會有多位嘅前世界冠軍同領航員都會參加呢個盛會
圖中左邊呢位就係1981年嘅世界冠軍Ari Vatanen 同佢當時嘅領航員David Richards
https://twitter.com/rallydeportugal/status/1526960897889017856?s=20&t=U-XQ-UDeWEpUI5t5YbHnTw
FIA: 嘩 垃利份文件嚇親我
Budget Cap 大家都爆哂
咁我地鬥少場大家用少d錢
車快左
但pit慢左+戰術用錯車sim
無brake 咪快
圖: first time?
Stop the car Stop the car
圖: ???
係調返轉 FIA見到大家用唔盡budget cap
準備加場加到30場
we race a$ money
brake failure
有d韓國人真係痴既,試過搭hkexoress,隔離個阿豬媽除鞋,結果4個鐘焗住聞臭腳
CX548 CX549 係去東京最佳選擇
次選「下晝出去開會」既JL26 (以前係飛HND)
而家得V6 +MGUK 同V4 + MGUK兩個方向
new anti-porpoising floor
又係同一個問題, SIM同Wind tunnel都冇辦法完全試到porpoising嘅
佢地以為anti-porpoising嘅嘢, 可能係因為根本冇downforce而冇porpoising
唔奇怪
暫時都未睇到可以又快又唔跳
只能夠兩者取平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞