Viutv 女神 Shirley 直認俾尸兄 Jeremy 吸引

233 回覆
32 Like 301 Dislike
人地做哂應援,現實中拉隊支持,有相有圖你睇,你乜都冇就話人少人
論9up點都唔及你講兩句當事實
可能你要姜濤level先叫多女啦
咁Jeremy 係冇姜咁多女
串得好
咁都唔係大把
冇咩嘅
「大把」係相對定義
你話唔係咪唔係囉
就算再多幾倍人
你一陣又話碧咸 mj 嗰啲fans 先叫大把
咁邊夠你講
你大可以張大把條線不斷提高
Netflix 咩劇
一陣條友又話上弦都唔叫大把
冇碧咸咁多女fans 好意思拎出黎講
「之前睇佢工作,佢好認真、又有養貓,又識做家務。」我覺得好charm嘅一個男仔,係會識得做家務,或者打理自己嘅生活,又有養貓好有愛心,呢啲各種各種⋯⋯就會好欣賞佢。」
尸兄個樣真係唔得
把砒霜留給自己

5、《修橋補路·屍骸》
由劉浩龍、MIRROR成員Jeremy李駿傑主演,故事講述發仔(李駿傑飾)因為一個香港都市傳說的習作而進行考察,期間被神秘恐怖的「地底人」殺死了兩個隨行的好朋友樂(吳志維飾)和強(杜沚諾飾)。王sir(林子博飾)負責接手案件,卻發現他們的通識老師彭老師(劉浩龍飾)異常古怪,原來發仔和彭老師是一對師生戀的同性戀人,被樂和強撞破他們兩人在學校親熱一事,於是彭老師動殺機,偽造了「地底人」之說,藉此殺死了學生樂和強以滅口。
一早blk咗
講柒邊夠班反鏡
越反越紅
仲記得一年前有班反鏡仲同我拗鏡喺香港根本唔紅好似你而家同我拗多女定少女咁
條女食得咁偏
咁大波有錢靚仔排晒隊啦
大陸仔都黃呀
你話Mirror紅過BTS添啦
邊夠你柒
Shirley咁正竟然中意啲柒頭
睇黎尸兄好快取代lan個上弦位
尸兄唔係he咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞