Fate/GO 繁中伏(129) 5th Anniversary - under the same sky

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
肯認真search實有
一代經典
佢之後多左好多精神病做主角,但冇一個寫得好過佢
都係個句
作者智商決定小說角色智商上限
appmedia 仇凜跌到落A+
fgo打手求其啦,睇中隻啱顏色嘅平平地抽到寶二都夠用

最緊要齊拐
其實仇凜增傷唔算少嫁啦....
只係寶具時間長同埋動畫悶....
Fgo師 .gun
而家日服某啲關卡第一round已經一隻大怪
轉色增傷可以t1就開
t3本身已經有寶具3連既60%寶威....
btw摩根冇特攻應該好水槍....
但評價最高....仲高過狂周.....
摩根當成主力夠唔夠力清三面??
打算只抽寶二...
最怕某啲關卡t3對唔到特攻.....寶具殺唔死就尷尬....
慣左用換人服 唔太介意換人....
最重要係有換人服 雙狐+奧伯龍
摩根寶具冇特攻夠唔夠力90+........
台服隻楊玉環好似都幾好j.........
我仇凜寶4 狂周寶2 唔抽摩根都應該都得既
不過鐘意摩根既人設.......
不過楊玉環唔想浪費石去抽......
想福袋歪出黎
而家開始留石for 2-6
畢竟2-6太多角要抽.......
50叉就係人權
而且下年有20叉技開

周回評價一定高
楊玉環有50叉咩?
不過單體外星人我有阿比....
要貴妃不如要道滿吧

80叉 + 20 公主之前唯一100角

打90+唔差
唔係話緊摩根咩
睇錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞