[等出勇者] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區(30) 融合杯慈善鳳凰大賽

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我估係啲多石ac,刷一堆石然後畀新手買,掛喺到上到rank有石,上唔到佢都只係掛喺到

一撚流
On9
防火牆龍ok
暗流體湊4種類要多好多廢件
link6可以配合虛無空間又係另一種玩法
唔洗4種我多數2-3種,加埋防手龍就3-4擋
唔算太多廢件,X同S都係自家細怪做到,係儀式怪囉,我用小綠直接掉佢落墓

依家多人帶風,虛無既話反而唔著數
數量多到超過活人嘅話 就會內戰升上去
半夜少人打就成個rank game都係bot
其實打rank撞到幾開心 等一陣自動投
撞到d bot等一陣就自動投
每日淨係解日任,解完offline,用咗27日先由金五升到鑽二。

利申︰冇降過rank
同我一樣
無相劍好難上鑽一?
巴哈見好多deck都上到,差在你幾多手坑同熟唔熟對面做咩,相劍多未插3張token collector
幾時出 唔知
隕石一滴一早合曬
解一張之後再買,都有10UR粉
第一件事就係唔好亂咁抽,先決定自己想玩咩deck 先
我雷龍都上到鑽1,應該大撚把deck 上到
現版本最勁 十二獸鐵獸 卡組
Youtube search下啲卡組名,睇下玩法適唔適合自己。
你個名 仲唔係玩幻影騎士團 隻皇牌叫86
新手唔好玩啲咁多combo嫁啦 相劍又容易又勁
https://www.masterduelmeta.com/articles/guides/swordsoul-samuel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞