其實芯齡唱 《心急人上》會唔會尷尬?

233 回覆
964 Like 165 Dislike
milf
shine 都跳得好過caller
佢有得揀咩 又唔係佢話事 咁都有得話人
隊騎呢caller, 唱得唔好就話sell努力
如果有努力 點解連舞都唔練
真係懷疑佢哋係咪part time 歌手,練都唔練 拍個時先第一次唱

人哋老餅成四十歲都唱得跳得睇得
一出世就怕拖咩
張相好撚好笑
笑到我GapGap聲
一早就講過collar依隊野好有問題
collar 鏡 龍門冰室
請找出共通點
14歲的媽媽?
其實佢點會唔尷尬 點會唔知會俾人笑
但佢努力咁耐終於得到個機會
但就係要同班𡃁妹喺到玩青春
咁都要硬著頭皮自己調整心態做落去㗎
覺得佢無不自量力扮妹妹try too hard令人反感
用翻自己方式表演 而又無好大違和感
我覺得已經盡咗力 已經做得好好
可唔可以唔好再係咁笑人停經
芯駖你好好 努力練唱歌再唱好啲
好好抓緊呢個機會表演 做自己 繼續呢個心態就啱了
支持你
佢咪繼續緊自己個心態囉,洗你教咩
繼續保持自己得過且過,唱歌跳舞求求其其,出去抄嘢當係自己出,有咩問題pr會撐住,努力接曬啲廣告,「賺藍養黃」,反正盲粉睇大便都冇所謂嘅

呢個心態一直保持得好好,又好真我,支持360,支持collar
360已經係錄影廠拍,節目出街後一面倒係笑你老

老根本唔係藉口
有料定無料 觀眾有眼睇
郭富城56歲一樣係室外勁歌熱舞一小時,觀眾睇完大讚,無人笑佢老
Candy年紀大過Day喎
笑撚到仆街 係咪全世界得腥港呢隊女團年齡係差咁遠
拍落啲廿歲左右嘅𡃁妹度 幾正都搞唔掂啦
自己上維基睇吓啦柒頭
就算女神級 拍落啲後生女度都好違和 何況佢唔係真係好靚
呢個年紀做女團,除非佢有碾壓嘅實力
但係跳唱都唔覺佢特別勁,最後年紀俾人放大好正常
又嚟台灣content farm嗰啲
分不清母女
所以我真係唔明wing姐係咩「神操作」
就算我唔針對360 加咗佢為咗就佢搞到限死個團個風格
仲要就完佢 佢都係格格不入
唔怪之得成日笑collar=婦團 因為有條友拍埋去勁似阿嬸 明明計埋360 collar平均都只係23.8歲

更何況原post樓主標題吹到好大 但內文其他都只係話屌打其他20尾30頭 然後佢D隊友20頭
都成團幾個月
芯0係團都已成定局
反到而家呢個階段
都唔會換人架啦
同要接受真係有人中意睇佢
就好似追mirror 啲女
都唔會個個成員都中意啦
仲有佢係跳得最好最認真嗰個
呢到都比人話hea 跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞