其實芯齡唱 《心急人上》會唔會尷尬?

233 回覆
964 Like 165 Dislike
邊個坐監?
你想佢地扭到咩
心地唔好
唔通比個傻閪loselose吹好咩
應該拆做兩隊啦,又要懶型Girl Crush 又要扮青春可愛,根本成隊冇一個可以carry曬兩種風格
只可以話Viu唔識簽人 wing姐做經理人冇大家想像中咁勁
整個老母同阿女同團 搞到成個團風格不倫不類

就算搞代言 好似mirror m記派閃卡咁
起碼抽中任何人你唔鍾意都唔會抗拒
但如果抽collar卡起碼至少有個係抽中會抗拒
個活動仲點搞
問題都唔係梁祖堯
最大問題擺明係wing姐揀人入團個陣亂來
https://youtu.be/z0B49AHvOJU

360話呢首歌佢由細聽到大點會尷尬
芯駖算唔算女人嘅天花板
https://lih.kg/iaHDuS

唔會,因為佢係「女人嘅天花板」
女人味投佢 女人天花板 40歲都唔算遲呀
第一句已經fail
因為佢真係80年代
可以俾咩反應
又係佢哋宣傳團隊將collar定位做一班後生女團 又係佢哋自己加個阿嬸入去 可以怪邊個
佢哋人設係細路女
36歳就渴望愛情
想問邊一個係芯齡
個個都著到鬼五馬六
又綠色褲又黃色衫
清中肯 
芯齡幾靚
冇咩問題
我幾鍾意睇佢
女團黎講格格不入
有咩計姐8個人入面起碼有三種風埋既人
懶型,青春活躍,路人甲

又想食盡唔同口味就分別試唔同種類既歌結果就係不倫不類

Never never land我到今日先知邊個唱邊一句,之前睇個mv閃黎閃去都未望清就已經下一個畫面不過chill club個cam都係一鳩樣,個鏡頭fing黎fing 去dklm
崩口人聽崩口碗
因為佢真係唔係女人嘅天花板
以佢36歲計
對比36歲嘅普通女人 佢個樣係above average

但對比其他36歲(或者更老)嘅女藝人女明星來計
Sorry 靚過你嘅女藝人有成村人 Stephy(38)、Ali(39)是旦噏都幾個

仲要偏偏將佢放埋入去成班小妹妹到(撇除360之後其餘7個平均年齡只有22.14歲 如果減埋第二大嘅Gao平均年齡得21)
搞到所有缺點一次過show哂出來 有比較有傷害
唱到心急既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞