大J係日本買埋地起樓

566 回覆
417 Like 110 Dislike
虛名呢啲嘢只係浮雲
我又唔是嗰啲時時刻刻將百萬youtuber掛係嘴邊方死人唔識佢嘅偽人
永Block到手軟,次次同類post都有柒頭衝出黎博block
唔好咩你哋 以事論事 食黃水走佬就快
鬼王
大J搞食沙律籌咗三十萬,結果手足出事搵佢幫手都唔幫,係咪應該叫佢比個交代?
https://lih.kg/1811465

不過你又可以話條友得個噏字
話之大J狗沙律真定假
本身條友就係賤種
抵你老婆啦賤種
講沙律一律當係香港警犬同國安狗處理
年年要比6萬?
你窮等智慧係唔會明我哋投資者思維
即係美國,英國,澳洲,加拿大唔係自由過度 五毛咁快露底

你信呢條友?

沙律錢就係為左日本買地起屋享受
酸乜q?住緊其中一間中半山house,一個房間仔價錢已經買起大J全副身家啦
source: dude trust me
你搵幅圖同個user唔同名
個post亦唔止一個指大J無幫
再講你唔信條友就得
我唔信大J唔得?
再再講大J本身係賤種我點都憎得唔得
光頭佬: 我唔買地又點種沙律比你班傻仔食
人(?)
你望真啲張圖先

得得,我放大埋你睇

會員名稱 (現在): 尖東屁馬(迷DAY) ◎ 會員編號: #118887 ◎ 註冊日期: 2017/5/25

#98 片桐哲平 • 2020年1月4日 14:32:20

梗係唔同名啦,舊名嚟
我又幾時有話唔畀你憎大J唔信大J
我問下你係咪信呢條友啫
垃圾地方有全亞洲最完善嘅福利保障

垃圾地方有言論自由,冇李加超做總理

垃圾地方最早同中國電子工業脫勾,轉向泰國同越南設廠

垃圾地方嘅重工業企業同英美軍工廠合作,製造武器防中防俄

垃圾地方設計聞名世界,重有貼心嘅產品設計同ACG文化

垃圾地方出產高達、村上春樹、村上隆

垃圾地方嘅原料學同金屬有領導同定價嘅能力

垃圾地方出生率比中國同香港都要高

垃圾地方擁有世界上最大嘅車廠,領導輕能源技術,頂尖電池技術

垃圾地方出口最多高級機械手臂嘅地方

垃圾地方有最領先Mixed Reality 技術

垃圾地方每年出諾貝爾得獎者

日本呢個地方真係一文不值
佢條片咪話日本買樓唔洗諗升值,日本無炒樓呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞