大J係日本買埋地起樓

566 回覆
417 Like 110 Dislike
追擊達哥又點計
你以為人人都係美國民主黨總統候選人克里助理李梓敬咁買bot買views
錢就我俾 沙律就你食
佢同四川辣王屎大大都有立場認證
依家話佢人格破產落格吞咗筆沙律錢啊
估唔到人哋只係分享下買地起樓心得都畀你哋聯想到咁多嘢
凡事無絕對
唔係因為以前點點點
就反映到佢而家係一個咩人
要睇證據
你無證據一味攞舊事啲嘢嚟講就屈佢
同支那嗰套無分別
呢度係香港
疑點利益歸於被告
嘩 大J有道過歉咩?你話算就算啊?

啲小粉紅都係咁嘅口吻幫中共擁護咋
六四都過咗咁耐
依家中國發展咁好全靠中共領導得好
我哋連登仔都要俾機會中共
疑點利益歸於被告
中共無罪釋放

好感動 五毛都俾沙律錢
唔係我話算就算
而係根本兩件事唔可以攞嚟一齊講呀

你講咁多廢話都係想無證據地屈人食沙律錢
呢個就係你嘅結論
咁你又睇
我哋合理懷疑咋
大J概然身無屎咪出嚟講幾句交代下囉
件事嘈咗咁耐仲係縮埋一舊似乎理虧喎
仲話黃 去華記正撚樣間世紀21買地
https://www.youtube.com/watch?v=F8XKsB4Oj_E
有冇人知地址係咩 想去拜訪下大丁哥
你咁上心咪上佢 FB 講囉
縮喺呢到講有屁用
其實佢幫襯果間世紀21係咪果個華記架?
香港住到佢咁大,比管理費都都呢個價啦
點解啲字要綠色
我唔係佢fans. 不過個陣咁多眾籌, 我有揀過捐俾邊個既, 不過好多都有俾錢.

咁點? 我無諗住任何人要交代佢做過咩. 我俾得佢, 佢要黎點做我唔過問. 講個信字. 你唔信佢可以唔好俾錢佢. 俾得既人, 咪信佢所以亦無要求佢交代乜野.

最撚奇係, 無捐個錢既人, 就係鍾意出黎叫佢交代.

其實, 個陣咁多眾籌, 我揀過之後俾錢, 我唔會過問佢之後點做. 就算我當俾左個個人, 我無異議. 個1千幾百, 你估真係好多錢咩, 跌都跌撚左啦去玩.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞