咁大個仔都冇諗過穩定幣都可以割韮菜

250 回覆
660 Like 90 Dislike
credit card唔係話比C2C比較下會貴D 同有手續 FEE?
c2c仲有個問題 你信用卡係銀行比現金你洗
c2c係唔知咩人比錢你洗 來源係無保障
我就睇完,咁你介紹下
巴菲特前排先講完呢個道理
結果10日前連登post有人出黎話自己醒過巴菲特
話實業價值投資過曬時
然後琴日正正係條友就出post話自己玩呢隻妖幣輸曬前女友借比佢果20萬
Link ?想binc
係 有個fd個戶口俾人凍咗
因為佢c2c收咗人錢 需嗰個人俾班狗通緝緊
唔好咁衰啦

巴菲特:比特幣不是一種「生產性資產」25 美元賣曬全球既比特幣俾我也不買;向 Fed 鮑爾致敬
https://lih.kg/2987694

c2c係洗黑錢天堂
牛頓咪又係輸錢 唔通工程師一定啱晒
crypto本身就同現有制度打對台
仲想人哋幫佢
去中心化有代價嫁
買左港幣廿幾萬Luna依家清零,你問我答
https://lih.kg/3002785
咪都係虛擬嘢
你最錯就係覺得自己穩陣。

你唔係大個仔,你係細路仔。

輸錢係應該的,你唔醒會繼續輸。

龐氏騙局個原理都唔係難
只要有1個戇鳩真心信接最後嘅貨
前面就可以有9個賤人層壓式搵錢
前面9個可以心水好清,由一開始就係諗住搵下個接火棒
天罰人妖
c2c非otc出金不嬲易出事
但係入金舊錢正常的話
應該仲係買野概念?
你覺得唔係咁你咪繼續玩d傻閪幣比人割囉 弱智幣膠
source:利世民

金錢流動係環環相扣 冇得分開講㗎
穩定幣
都唔知幾多ching日日叫人唔好玩幣
見到人地有賺就堆入去俾人劏

股票你起碼叫做有啲年表、成績可以睇下
唔準都好佢都真係跌極有限
apple tesla呢啲跌完遲早升翻上去
因為人地真係有果個價值
人地起碼係賣products賣service賺錢

幣?我到宜家都睇唔出同龐氏騙局有咩分別
啲人成人係度講乜野區塊鏈點樣改變世界啊
去中心化點好點好啊
首先記住一件事:
市場可以無左虛擬貨幣,虛擬貨幣唔可以無市場
你點樣去中心化都係要靠市場去運作
穩定幣話綁貨幣果啲其實都係笑話黎
你係有價值既話點解要綁個中心化既貨幣?
香港亮碧思都幾億

依家全球,幾百億有咩出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞