咁大個仔都冇諗過穩定幣都可以割韮菜

250 回覆
660 Like 90 Dislike
苦乜撚野主 自己中個頭埋去
買幣穩定樓主智?
唔好意思更正你嘅字眼 你嘅BNB應該係想講Binance

Binance同METAMASK都係完全0蚊的情況下。
1. 首先要去C2C (如中環/ TST果幾間野)用HKD 面交買 BUSD 或姐用credit card都得 你用得任何平台出入金都連左你身分證 現唔現金冇分別
2. 之後Binance帳戶收到錢後可以即時係Binance APP入面用BUSD買Luna
3. 若果想將BUSD轉出METAMASK保管, 就要連接 Binance SMART CHAIN 再射過去 同時要買BNB coin射過去 因為要係binance條chain做任何transaction你係需要用BNB 其他chain一樣原理

見你係岩岩玩cryto比小小個人意見 雖然依家crypto係peak跌左60%左右
如果你想投資 建議你分注入 因為crypto低處未算低
如果你想投機 咁就當我上面果行冇講過 盡情去賭錢

最後想了解多啲原理唔同幣你可以youtube搵whiteboard crypto
佢好處係短同有圖介紹對新手會易啲明 希望幫到你
屌你自己睇下先啦…借咗比market maker呀…
其穩定幣都唔係一定穩定usdt 都一早改左係等價美元佢後邊攞住咩資產去等價冇人知好似港紙話有等量美金,但冇人見過,可以全部係人仔票據再同你講等價美金

跟連登股神投資,去Reddit 度join 自殺group 啦
你老母同後生女都係女人但兩者之後都冇分別?
Crypto is a scam
傻仔! 玩all in
抵你地死
風險投資啊
我有冇買你睇我留過咩言會知既
賺唔賺得多就見人見智啦 畢竟都冇再打工 收入係小左D既
luna大概係半年前爆起 冇記錯係cosmos果邊
果陣禁岩我又研究緊跨鏈 一直都留意開polka/near/cosmos生態
果陣見到有新野都會望一望係乜黎 大概明白下個運作邏輯
人地工程師醒唔醒我唔知啦
不過自己睇完都冇信心就唔會買 理鳩佢top10定工程師有買
掉番轉講 自己覺得穩陣既反而未必多人識 甚至識都冇人會買
大家都鐘意跟風買 見到升先入場 入場又唔理隻幣點運作
巴打見識廣博 賺唔少啦實
之前我一直問非算法靠咩穩定 個個都話美金1:1 有美金支持 講到好似香港外匯儲備維持美元掛鉤咁勁
我心諗儲備唔洗投資 留咁多美金係度擺?
屌結果查一查 個cash比例嚇鳩死人
永遠都有一堆人買股買加密野鳩買 就話穩定投資
樓主睇市值前十就仆去買算法加密幣個炮灰供錢幣 仲好意思到呢一刻都話自己穩建派
投資唔做功課同賭錢有咩分別?
家陣算法幣炒左又話唔影響其他穩定幣
咁多提示叫你地做功課先 再有下一輪幣輸真心無得救嫁啦
一直都有人唔係盲屌 有人問個幣靠咩維持穩定
你地班專家次次都扮睇唔到 唔知係怕塞錢入人袋定係自己都係鳩黎呢
Online game都起碼有件武器
投資緊係投資自己熟悉範疇嫁啦
唔熟悉咪投資其他地方
就算無內部消息 你都會比正常人快d拎到消息同方向
零和遊戲你要搵錢 你就要係呢個領域快人一步嫁啦
你咩都唔識 覺得什麼專家買點解自己唔買得
咁人地走果陣會唔會通知你先
成日講大戶 除左大戶割到你 仲有大把人割到你班no降頭投機者啦
大佬呀
一年十幾二十%息
你用腦諗下d 錢係邊度黎既先
風險同收益永遠都成正比
巴菲特自己都保證唔到有10%一年收益啦
d乜鳩coin本來就係scam
又真
起碼呢d點插都有實業
你玩自己錢唔借突點都唔會清零
你d錢去晒 撈底班ching手上面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞