[FDJ會嚟垃圾曼嘅機會係零] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1750]

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
人地完約
原來朗隊老婆告Vardy老婆
告咩? 偷食朗隊?

很想要了
d 19專頁真係好鐘意加字
https://twitter.com/jimwaterson/status/1525050177480011776?s=21&t=UjgHAmuiNJ55qWczwEGl9w

Vardy老婆將朗隊老婆private ig啲料賣比Suns
之後朗隊老婆發現左
原來班馬撚係公海同熱狗潑婦罵街個po
又陰啲陰啲拖埋我曼落水
Where
唔怪得之,場場波都話黑哨啦
https://lih.kg/bmviqNV

有手足貼GIF, 馬撚玻璃心癲狗咁咬
去PSG鋪路
呢條友d 料流流地架喎
佢最終目的地係皇馬呀嘛
鄰居唔怕搏啦, 佢地有成績有form有杯, 就算有隊想買斷都未必想走

曼聯咁淪落, 無乜議價能力
阿狗淨係識笑熱狗無杯捧
講真近廿年英超都未掂過 歐聯比軌搶先拎冠軍
我曼依四,五年收哂皮都唔會咁搶口
我廠近年有fa cup,熱狗仔無
noted with thanks
有登雕未?
FC Barcelona wants to sell either Frenkie or Ter Stegen before June 30. Xavi is more open to the departure of De Jong, because he asked the club to find an ideal replacement for the GK & it wasn't found.
@fansjavimiguel [🥇]

西甲聯盟(La Liga)最新嘅報告就不點名提到,某球會佔有西甲乙聯賽全部球會EBIT虧損(息稅前收益)嘅58%、56%稅後虧損,同26%純金融類債務。而睇返La Liga喺20/21年嘅球季財政虧損總額係8.8億歐元,而巴塞官方同一季度嘅稅後虧損額,係4.81億歐元。咁邊家球會可以蝕咁多錢,呼之欲出啦……

#體嘢 #sportsyeah #laliga

因管理不善而在全球最佳足球會排名榜由冠軍跌落第三位的巴塞足球會
疤狗賣FDJ係用嚟買利雲同Koulibaly
望唔透巴塞
字有咩人揀?
果時冇用名 齋number

傑斯第一場著短袖14號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞