[FDJ會嚟垃圾曼嘅機會係零] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1750]

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
通常吹得咁行嘅轉會,99%空炮
最後Sancho黎左
所以睇topic 都係鳩up下
你果陣每日都講即日簽
簽唔到Kroos
炒左椰子叫停左單deal
Xavi: "For me, Frenkie [de Jong] is very important. He is fundamental. But then there is also the economic situation. I'm not specifically talking about Frenkie, but in general." #mulive [@gerardromero]
屌成班伸手黨 自己入去睇 信不信由你
https://twitter.com/realsavanti
當日Fab吹緊朗去鏝嘅時候佢已經講會嚟曼聯
着返條褲 追第二個target好過啦
€70m 好多球隊出得起
其實咁多風吹佢唔想黎,佢應該係真係好唔想嚟,大家接受現實收埋條J啦~有料既人依家邊個想嚟曼?
留名睇Fab狗 每幾日Twitter貼FDJ幅圖翻炒一次
睇晒佢段訪問就知其實佢暗示緊係要賣都無計
但記住疤要賣 同埋FDJ要揀我曼係兩件事
當初下欄都唔會因為Sob而唔去多
同樣FDJ如果要被賣 我曼除咗坦克係零籌碼
見過最平720
但截咗
搵左間750買咗
依家前鋒一季好波已經可以賣80m
馬狗依啲失意兵都值少少錢嘅
簽緊其他人
疤狗太窮
英人龍得20m點都屈到鈕3x 40m la
Kamara 可以免簽真係要快手搶
FDJ呢啲唔係100%想來唔好再浪費太多時間係佢身上
其他位仲要補強
今晚22:00有Garner仔睇
佢肯嚟但木狗唔肯落release clause

不過食得落fdj 應該得鏝拜,鈀應該簽普巴
叫你貼source 就叫伸手黨
呢到除咗係特西 冇source=鳩up架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞