「支那狗出沒注意」會員reganlam企圖不斷用蝗語污染攝台

92 回覆
158 Like 9 Dislike
樓豬1001先潛水
死支那大陸仔 reganlam狗縮咁耐肯蒲頭嗱?
41:3
乜得三丁友撐你咋?死大陸仔
已經有人開咗post
不蛇,呢件死支那大陸仔 reganlam柒撚到要同拉尾露古玩互含

件死支那大陸狗 reganlam 仲係咁不斷繼續用殘體字赤化連登

香港係用,唔撚係用支那殘體“”字
原來有post屌7佢
reganlam哩條支那大陸賤種 推撚到佢仆街就岩
件賤種成日扮香港人同台灣人
乜台灣人用殘體字嘅咩?

死支那大陸仔 reganlam 又露底,美國一向係講“”,唔係講“”,以為美國係支那呀?省?省佢老母臭閪

死支那大陸仔 reganlam 捉字蝨拎音譯格硬將麻省同羅省話係叫唔係叫結果又俾一班心水清嘅巴打們一巴巴咁刮柒佢
呢條支那撚樣 死不悔改
仲要喺度死撐
啲賤種支那大陸仔就算明知自己錯咗都好,個支那格係死都要拗翻生唔肯認錯嘅
係全世界嘅錯,佢永遠無錯

大陸仔 reganlam 又扮台灣人嚟踩低香港人,你自己用開殘體字蝗語呢啲支那文化就咪撚屈香港人同你一樣係支那文化

件死支那大陸仔 reganlam 一方面係連登扮台仔嚟踩香港人

另一面係台灣mobile 01扮香港人屌mobile 01係支那01

呢件死大陸仔果然係支那五毛嚟玩引戰玩分化
點解冇1001就開新post?
你唔推呢家我幫你推下啦
唔駛你同你同事兩個On99咁
呢個post 係攝台
已有71正皮證明好多攝台巴打知道你 reganlam 係支那大陸仔

但估唔到你件賤種五毛仲成日係時事台度踩香港人

緊係要係時事台篤爆 reganlam 你件死五毛大陸仔真面目
再推啦,未1001開新貼,仲變ccptoy集中貼,你係勁既
未到1001都已經咁多巴打正皮同知道你 reganlam 係支那大陸仔
證明你個撚樣幾撚樣衰乞人憎呀
死支那大陸仔

死支那大陸仔 reganlam 你又係度抬高澳門再踩香港人你果然係配合緊中共一向玩緊捧澳門踩香港嘅主旋律你果然係支那五毛大陸狗
幫支狗推
reganlam 你呢件用殘體字+蝗語嘅支那狗想屈返我轉頭?收皮啦
你睇下我篤爆你係支那五毛大陸仔收幾多正皮

你自己弱智就咪當呢度啲巴打係弱智至得㗎
支那五毛大陸仔
繼續推繼續睇你表演露底出醜

死支那大陸狗 reganlam 你呢件支那賤畜為咗踩香港居然連支那港都狗噏得出你快撚啲仆街死啦支那賤畜五毛大陸狗
傻狗支那仔言語好易睇
佢仲打埋殘體字已經露曬低啦

香港id即係香港身份證囉懵閪

支那大陸仔 reganlam 你係弱智唔知,定係曲線自爆自己係無香港身份證嘅支那大陸仔

哎呀!你終於肯認自己係支那大陸仔

無講錯,都話咗你唔係香港人啦死大陸仔
中國狗三島返自己post啦,1001先好走呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞