實現每月賺5%,長期post 七月回歸

441 回覆
38 Like 2 Dislike

辣殺到
個市
364 均價0.021 hold住先定沽左佢 跪求意見
利申帳面輸過萬
3311業績前升唔起 都係放左佢算
樓主幾時返黎
想跟佢學下野
樓主幾時返黎
想跟佢學下野

有咩學 大包圍實有隻中
唔明點解有人仲會推呢個POST
之前見樓主多次話要ALL IN一隻股已經可以唔駛再睇
估計係D新手跟NUMBER有執過下錢想翻兜
3311幾多走

我之前跟樓主2689都執左少少
但你講得岩
係大升市既情況下
樓主大部分選股既回報率的確係低於大市走勢,甚至倒蝕
大家睇路

我之前跟樓主2689都執左少少
但你講得岩
係大升市既情況下
樓主大部分選股既回報率的確係低於大市走勢,甚至倒蝕
大家睇路

no offense
我個人係真心欣賞樓主同人分享見解既
依家睇返第一版係得2018同1800係行得掂
3311,1186都係陰跌緊
751更加係
751更加係

3311 1186 751都係難炒既股
走勢難估
751更加係

3311 1186 751都係難炒既股
走勢難估

我對樓主選股同投注策略真心有保留
特別係今次呢個大升市反映得更明顯
同其他post某d巴打比直頭係高下立見
新手只跟number而唔識操作好易出事
當然,樓主開post分享係冇問題既
3311好波
由二月到而家,每月5%樓主係咪賺左34%?
3311跌到咁,仲會唔會上番去
定要止蝕

12.56
992係咪早走早著
992係咪早走早著

竟然有人入992
走啦快d
你要佢升短期內除非有私有化消息
3311跌到咁,仲會唔會上番去
定要止蝕

12.56

12.8
992係咪早走早著

竟然有人入992
走啦快d

十萬年前入咗 一直坐到而家
唔止蝕了 唔打算理佢
3311咩事呀 岩岩望一望嚇死 12.56入
992係咪早走早著

竟然有人入992
走啦快d

十萬年前入咗 一直坐到而家
唔止蝕了 唔打算理佢

早排入 唸住佢又會fing上5.1架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞