[AROHA] ASTRO 討論區(47) - 5月16日 Candy Sugar Pop 清涼回歸

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
依套劇拍得住F社 0宣
快啲申請啦
CB官咖出好多抽獎 中到音源卡就FAT FAT
市場需求量其實很大的痞男/小混混長相 (男偶像)
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/1491495467947537
朴宰範
MONSTA X I.M
曹承衍
MONSTA X 周憲
ATEEZ 傘
iKON 具俊會
WEi 勇河
金相均
權玄彬
THE BOYZ 柱延
ASTRO 文彬
BAE173 翰潔
來源: theqoo https://theqoo.net/2452090076
1. 我是喊著金相均點進來的ㅠㅠㅠㅠ
2. 我喜歡的藝人都在這裡耶... 看來我的喜好也很一致呢
3. 雖然外表像混混,但是個性卻很溫柔,這就是他們的魅力所在
4. 文彬不是混混相吧? 我覺得他反而更像資優生的長相ㅋㅋ 看起來像是會認真讀書的類型ㅋㅋㅋ
5. 我是因為覺得周憲長得很溫柔才喜歡他的耶,他不是很淳樸嗎?
6. 還有元弼(尤其是早期的元弼)也是混混風格的ㅋㅋㅋ
7. 也加上TXT的然竣吧
8. 這個領域的第一名是金相均,然後Zico和JAY B也是這種類型的
9. 柱延只要打扮得端莊乖巧的話,見面禮絕對是free pass啊
10. 金相均真的超級符合混混長相ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 所以在Produce 101的時候我最喜歡他
11. 朴宰範剛出道的時候的長相完全就是我的理想型,又痞又帥又性感,而且皮膚又白ㅋㅋㅋㅋ
12. MONSTA X的成員不都是這種類型的嗎?ㅋㅋㅋㅋㅋ 亨願、基現、玟赫...
13. 文彬是非常乖巧的長相吧?ㅋㅋㅋㅋ 感覺只是妝比較濃而已ㅋㅋ
14. 我超愛朴宰範ㅋㅋ 隨著年齡增長之後,眼尾稍微往下了一些,變得很溫順ㅋㅋ 這樣我也好喜歡ㅋㅋ
15. 還有VIXX的LEO和SEVENTEEN的圓佑!!
#朴宰範 #IM #曹承衍 #周憲 #傘 #具俊會 #勇河 #金相均 #權玄彬 #柱延 #文彬 #翰潔
(轉載請註明出處,謝謝~)
咁啱了thx湯巴
6膠個申請升級好方便
以前申請其他個啲打字打到傻
原來而家daum同kakao合併咗
好彩以前一早開咗ac
客咩氣
原本有咁就好 煩少樣

希望下套會更好
我都睇到呢個po
仲見到我其他鐘意個兩粒仔都榜上有名
彬叔係認真讀書諗起佢啲英文
似資優生係咪對呀彬有咩誤會
呢part諗起Dance war 又係好正
女人蕊是常識吧
彬式英語 Dream In
https://twitter.com/Mb_loops/status/1523165271845785605
深夜可以色色了
https://youtu.be/Q3GVqiFIo18
呢條片我笑咗好耐
加埋牙俊講3個英文月份
英文三劍俠
接觸得太多 感染左
我個frd笑佢地弱撚智 咁多野搞
你指aroha ?
Daum ID
主版右上角三劃

之後揀mail就見到

應該同你cafe ID 一樣
唔好讀啦
讀咗無嘢笑
邊個弱撚智
成晚眼眉跳
以前啲問題見到就唔想答
見過聲母(?)估歌詞我想喊
cls癲到 呢啲真係會令人卻步唔整
智力遊戲定嫌粉絲多得滯
牙石嘅努力真係respect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞