漢科咁die部機,有無人訂左,留個名跟進

40 回覆
5 Like 31 Dislike
TUF 3070 TI都同張zotac差成千啦
DDR5轉DDR4點都係downgrade
仲要用埋條冇散熱甲既ram
我覺得你條list仲伏過佢原本果條
貴撚到傻 呢部3年前spec比盡7000
Zotac 反而有5年保
DDR4 點會係降級 你自己睇U2
https://youtu.be/bDrWo0oH690
一堆Test DDR5 6000 打機都輸DDR4 3600
仲要價錢貴一倍 而家嚟講冇乜理由買
DDR4 3200 我覺得冇散熱片冇乜問題
當然你要有加少少錢就有
原本6月中先有,岩先打黎話麶日送貨
多得你開post ,好多人退左訂
訂機要full pay,連仔眼中嘅奸商邊有得退錢㗎
tuf 6180
zotac 5880
6180-5880=1000
今日到左貨啦
跟齊所有盒同配件, 兩件自選禮品一次過送埋過黎.
係隻牛轉左姑媽V750 (原本寫肉附 SFX700W金牌牛), 唔知算唔算upgrade左?
前置USB無反應, 拆開睇原來連接底板條線無條條fing無插到, 好彩自己fix到
底板I/O係機底唔係好方便

唔駛淪落到推zotac呀麻...
鬼叫香港冇EVGA & 得 Zotac有5年保養
真心乜都唔識,其實訂唔訂得過
喺連登講真係晒鳩氣
買咩都係幫人散貨做水魚
問返佢地有咩好介紹又唔撚出聲
咩鳩咁die部機

咁diedie條屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞